Netflix

Deze films en series komen nog deze maand op Netflix!

In de maand november voegt Netflix weer een hoop nieuwe pareltjes toe! Langverwachte nieuwe seizoenen, en ontzettend fijne films. Kijk snel mee!

The Crown (seizoen 3)

The Crown richt zich op de vijfentwintig-jarige, pasgetrouwde Koningin Elizabeth II die geconfronteerd wordt met het ontmoedigende vooruitzicht van het leiden van ’s werelds beroemdste monarchie. Ondertussen smeedt ze een relatie met de legendarische premier Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld in wanorde en een jonge vrouw bestijgt de troon…een nieuw tijdperk is aangebroken.
Te zien vanaf 17 november.

Who Killed Little Gregory (seizoen 1)

Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Te zien vanaf 20 november.

The Knight Before Christmas

Nadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaags Ohio brengt tijdens Kerst, wordt hij vrienden met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en vriendelijke scheikundelerares die al lang niet meer in de liefde gelooft. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht – de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven.
Te zien vanaf 21 november.

Mortel (seizoen 1)

Sofiane, Victor en Luisa zijn drie scholieren die op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen hebben. Toch proberen ze samen de moordenaar van de broer van Sofiane op te sporen, waarbij ze de hulp oproepen van een voodoogeest. De invloed van de geest lijkt Sofiane echter al snel tot waanzin te drijven.
Te zien vanaf 21 november.

Alta Mar (seizoen 1)

Een grandioos trans-Atlantisch schip boordevol passagiers is op weg van Europa naar Zuid-Amerika op zoek naar een betere toekomst. Aan boord zijn de twee zussen Carolina en Eva, die even verschillend als onafscheidelijk zijn, en een knappe officier, Nicolás Sala, die het lot op de verkeerde plaats heeft gezet. Er dient een mysterie te worden opgelost: de moord op een passagier wiens naam niet op de passagierslijst staat en die niemand zich herinnert. Liefde, intriges en vele leugens … in een schip dat een verhaal verbergt in elk van zijn hutten en een duister geheim diep van binnen. Er is maar één ding duidelijk: de moordenaar kan het schip niet verlaten.
Te zien vanaf 22 november.

The Irishman

Drama van Martin Scorsese over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika, gezien door de ogen van een huurmoordenaar. Met Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci.
Te zien vanaf 27 november.

A Bad Moms Christmas

‘A Bad Moms Christmas’ volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creëren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.
Te zien vanaf 30 november

Holiday Rush

De populaire New York radio-dj Rush Williams (Romany Malco) verwent zijn kinderen al sinds zij hun moeder zijn verloren. Helaas bezorgen zijn kinderen hun dure verlanglijstjes precies wanneer hij zijn baan verliest. Om Rush te helpen, besluiten zijn producer Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) en zijn tante Jo (Darlene Love) om een ander radiostation te kopen -mits de familie Williams kan besparen en eenvoudiger kan leven.
Te zien vanaf 28 november.

Merry Happy Whatever

Een koppige vader worstelt met de nodige stress als zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt voor kerst. Met Dennis Quaid in de hoofdrol.
Te zien vanaf 28 november.

Welke ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly november 15, 2019 at 16:07

    Who killed Gregory lijkt mij erg interessant!

  • Reply Dionne november 18, 2019 at 13:00

    Sowieso Alta Mar waar trouwens seizoen 2 van uitkomt, seizoen 1 had ik namelijk al gezien en ik was fan! Verder natuurlijk de kerstfilm The Knight Before Christmas! Maar daar ga ik nog wel even mee wachten hoor haha, dat is me nog te vroeg.

  • Leave a Reply