Netflix

Deze films en series heeft Netflix onlangs toegevoegd

Iedere week verschijnen er weer een heleboel films en series op Netflix. Maar die zie je niet altijd verschijnen op jouw Netflix-homepage. Welke films en series zijn er deze week nieuw op Netflix? Wij zetten het voor je op een rijtje. 

 

Shutter Island

De film Shutter Island met Leonardo DiCaprio staat op Netflix! Deze film moet je gezien hebben, dit is een van mijn lievelingsfilms met Leonardo!

Ozark – seizoen 1

Een gloednieuwe serie op Netflix die mijn interesse wel heeft gewekt. Deze gaat op de to-watch-lijst! Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

Last Chance U

Een documentaireserie rond een van de beste wervingsplekken van NCAA American Football, waar probleemjongeren zich willen bewijzen op het veld en in de klas.

Backstage seizoen 1

Tieners op een eliteschool voor podiumkunsten zingen, dansen en acteren hun weg naar voorstellingen. Maar ook naast het podium krijgen ze met uitdagingen te maken. Oeh, is dit een soort Glee 2.0? Super leuk!

American Beauty

In de filmklassieker American Beauty speelt Kevin Spacey de hoofdrol van Lester Burnham. Zijn vrouw is hysterisch, zijn dochter een chagrijnige tiener en zijn baan een ramp. Geen wonder misschien dat Lester fantaseert over de vriendin van zijn dochter?

Shadowhunters: The Mortal Instruments S02E17

Fans van Shadowhunters opgelet! Deze week staat er weer een nieuwe aflevering van seizoen 2 op Netflix! Wil je liever bingewatchen en alle afleveringen achter elkaar kijken, dan moet je even een paar weekjes wachten. Dan heb je wat afleveringen opgespaard!

Shooter S02E02 

Ook is er deze week een nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen van Shooter toegevoegd.

Benieuwd welke films en series er volgende week nieuw op Netflix staan? Houd iedere zondag onze blog in de gaten, want dan geven we je een update! 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Judith augustus 1, 2017 at 15:08

    Wat fijn zo’n update! Ik wil Backstage en American Beauty zeker een kans geven. 🙂

  • Leave a Reply