Films

Deze films draaien in de bioscoop in april 2018

Een nieuwe maand, dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Wij zetten op een rijtje welke films er in april in de bioscoop draaien en welke je echt niet mag missen. 

Lady Bird

Lady Bird is het regiedebuut van actrice Greta Gerwig (Frances Ha), die tevens het scenario heeft geschreven. De film legt zowel de humor als het drama bloot in de turbulente relatie tussen een moeder en haar tienerdochter.

5 april in de bioscoop

Finding Your Feet

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken.

12 april in de bioscoop 

Une Saison en France

Abbas, leraar op een middelbare school in de Centraal-Afrikaanse Republiek, vlucht vanwege het oorlogsgeweld met zijn twee kinderen naar Frankrijk. Hij vraagt er politiek asiel aan en werkt ondertussen op de markt.

12 april in de bioscoop

Sherlock Gnomes

Tuinkabouters Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken.

19 april in de bioscoop 

Blockers

Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

19 april in de bioscoop 

Midnight Sun

Overdag is de 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. ‘s Avonds opent haar wereld wanneer ze zich naar het plaatselijke treinstation begeeft om gitaar te spelen voor de reizigers.

19 april in de bioscoop  

The 15:17 to Paris

Clint Eastwood’s The 15:17 To Paris vertelt het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden.

19 april in de bioscoop 

De Matchmaker

Wanneer haar online dating video ‘per ongeluk’ viral gaat, gaat er zowel voor levengenieter Chris als zijn moeder Marja, een nieuwe wereld open. Die van het daten….

26 april in de bioscoop

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Vivian april 8, 2018 at 13:09

    Lady Bird en Midnight Sun lijken me zo tof!

  • Leave a Reply

    Social Media    Follow on Bloglovin