Boeken

Deze boeken hebben wij in juni 2018 gelezen


Een nieuwe maand en dat betekent weer een overzicht van alle boeken die we hebben gelezen! Kijk je mee naar welke boeken we in de maand juni hebben uitgelezen en weer een plekje in onze boekenkast verdienen? 

Tedje 

Deze maand heb ik slechts één boek gelezen, maar dat was wel meteen een hele leuke! Het was namelijk Stuur me een berichtje van Jill Mansell. Heb jij deze vrolijke, zomerse roman al gelezen of staat ‘ie op jouw to be read list?

Danique E.

Ik las deze maand slechts één boek en dat was On Top van Anna Nooshin. Interessant boek maar ik vond de schrijfstijl een beetje mwah. Wel een aantal leuke tips!

Danique V
Ik las de afgelopen weken een paar boeken uit. Het boek vlak voordat ik stierf, geschreven door S.K Treymane. Een boek dat overigens echt een enorme aanrader is! Ik las al eerder een boek uit van deze schrijver, en dit volgende boek heeft mij zeker niet teleurgesteld. De recensie zal je binnenkort lezen. Het andere boek dat ik uitlas was het boek De laatste getuige, geschreven door Frank Krake. Ook dit boek is écht een aanrader. Kort kan ik hier niet over zijn, als je benieuwd bent moet je zeker even de recensie lezen.

Welke boeken heb jij gelezen de afgelopen tijd? 

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Milou juli 18, 2018 at 14:13

    Dat boek van Jill Mansell lijkt mij zooo leuk!

  • Reply Marieke juli 18, 2018 at 15:26

    Ik las pas Het probleem met voor altijd uit, welke ik erg mooi vond. Ook las ik Nieuwe maan van Sarah Crossan 🙂

  • Leave a Reply