Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in oktober en november 2017

Oktober én november zijn ten einde gekomen en daarom blikken wij terug op de boeken die wij hebben gelezen. Benieuwd welke boeken er op onze leeslijst stonden, de afgelopen twee maanden? Je leest het in dit artikel.

Danique V.

Afgelopen tijd was ik erg druk bezig met mijn studie, waardoor ik wat minder tijd had om te lezen. Wie mij volgt op Goodreads heeft dan ook een aantal hele andere boeken voorbij zien komen, namelijk kunstboeken! Deze boeken ga ik verder niet bespreken op Adorable Books en daarom heb ik ze ook niet op de foto gezet.
De andere twee boeken bespreek ik wel! Van Library Kiss is al een recensie verschenen. Wat een leuk boek om even tussendoor te lezen was dat zeg. Van Tot As komt binnenkort een recensie online. We kregen op Instagram al veel reacties dat de cover zoooo mooi was, helemaal mee eens!

Yara

Deze maanden las ik drie boeken uit. Om te beginnen las ik Jouw perfecte jaar, van Charlotte Lucas uit. Zo’n leuk boek! Daarnaast las ik Ik heb geen zin, geschreven door hardloopblogger Annemerel de Jongh. Tenslotte las ik het boek Babe, you got this van Martje Haverkamp en Emilie Sobels. Drie hele fijne boeken die ik zeker kan aanraden, drie boeken die me uit mijn leesdip hebben eghaald! De recensie van Ik heb geen zin volgt snel.

Tedje

Oktober was niet zo’n beste maand wat betreft boeken lezen. Toen las ik er namelijk welgeteld 0! In november las ik er twee uit, namelijk Fuck the quarterlife crisis van Femke Kamps (lees de recensie hier) en Vrienden voor het leven van Astrid Harrewijn. Allebei absolute aanraders!

Danique E.

Helaas las ik afgelopen maanden geen boeken uit. Wel staan er voor de komende maand twee leuke boeken op de planning om te lezen!

Hoeveel boeken las jij afgelopen maand? 

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.