Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in december 2017


2017 is voorbij, hallo 2018! Maar voor we beginnen aan een nieuwe reading challenge, eerst even terugblikken op de laatste maand van 2017. Hoeveel boeken hebben we gelezen in december, en hoeveel boeken hebben we in 2017 gelezen? 
Tedje

Slechts één boek stond er in december op de teller, waardoor het totaal van de reading challenge bij mij op 22 is komen te staan. Niet slecht, maar ik hoopte toch wel de 30 aan te tikken. Ik las op mijn e-reader Eeuwig Donker van Tsjeerd Langstraat, aanrader! Een recensie kunnen jullie binnenkort verwachten. Komend jaar wil ik echt weer meer gaan lezen en dat ga ik doen door iedere dag bijvoorbeeld een hoofdstuk of een x aantal pagina’s te lezen. Terwijl de pasta aan het koken is, tijdens mijn ontbijt of ’s avonds nog even in bed bijvoorbeeld.


Danique V.
Twee boeken las ik uit afgelopen maand. Een beetje een drama maand eigenlijk zoals je kunt zien bij de rest. Tot As schreef ik een recensie over, dit was vooral een heel bijzonder boek om te lezen. Of ik het ook leuk vond? Dat lees je hier.
Het volgende boek las ik op mijn telefoon, voor de IndieAwards. Mijn ereader heeft de laatste tijd allemaal kuren (een Sony!) en hij maakt geen verbinding meer met mijn macbook 🙁 Iemand die toevallig dé truc heeft?

Danique E.

Ik las deze maand slechts één boek uit. Ik hoop dat 2018 wat beter wordt bij mij wat betreft lezen. Maar ik las wel een geweldig leuk boek uit, namelijk het tweede deel van De Royals: Verraad van Erin Watt. Dit boek was net als deel 1 weer geweldig. De complete recensie heb je pas kunnen lezen.

2 Comments

  • Evi

    Heel leuke boeken. Ik heb in december dan weer een goede leesmaand gehad. Tegenover de rest van het jaar. Ik ben eindelijk een beetje uit mijn leesdip geraakt, waardoor ik terug meer lees. Maar nu heb ik examens dus is dat moeilijk. Hopelijk is 2018 voor mij, maar ook voor jullie een goed leesjaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *