Nieuws,  Overig

Deze 5 nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen

game-of-thrones

Er is de laatste tijd een heleboel nieuws over films, series en boeken, en dat willen we jullie niet onthouden! Daarom een artikel met allerlei nieuwtjes die je niet mag missen! 

Game of Thrones eindigt na seizoen 8

Misschien had je het al gelezen, maar misschien ook nog niet. Bedenkers David Benioff en D.B. Weiss hebben bevestigd tegenover Deadline dat er nog maximaal twee seizoenen komen. De bedenkers hebben aangegeven dat er dus nog maar twee seizoenen komen en dat betekent dat we na seizoen 8 afscheid moeten nemen van Game of Thrones. Wij kunnen niet wachten totdat er weer nieuwe afleveringen komen!

Trailer Adios Amigos

Drie gehandicapte vrienden (Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier en Bas Hoeflaak) willen net als iedere andere jonge twintiger wel eens met iemand naar bed. Eén van hen weet dat de meisjes in Salou altijd gewillig zijn, dus dan moeten ze daar maar heen. Ze regelen in het geheim – hun ouders zien de vakantie helemaal niet zitten – een busje en gaan op pad met een knorrige verzorgster (Margot Ros). Losgerukt uit hun vertrouwde omgeving worden ze echter al snel geconfronteerd met hun afhankelijkheid. De trailer ziet er veelbelovend uit, wij zijn super benieuwd! Adios Amigos draait 8 september in de bioscoop.

zonder-jou

Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel

In het vorige nieuwsartikel was Chantal van Gastel heel geheimzinnig geweest over haar nieuwe boek en nu weten we meer! Ze gaat een thriller schrijven samen met haar zus Priscilla en hij ligt 20 september al in de winkel. Het boek heet Zonder jou en gaat over Valerie. Valerie staat op een keerpunt. Voor de tweede keer in haar leven. En beide keren werd ze hiertoe gebracht door haar grote liefde Oscar. De eerste keer was jaren geleden, toen ze haar voorspelbare leven inruilde voor een vrijgevochten bestaan met hem. De tweede keer is nu, nu hij op het punt staat haar en hun zoon Mick te verlaten. Niet omdat hun liefde voorbij is, maar omdat Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Plots staat Valerie er alleen voor. Terwijl het gedrag van Mick angstaanjagend uit de hand loopt, probeert Valerie uit alle macht zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is? Wij zijn super benieuwd!

Cast Hartenstrijd bekend

Er komt weer een heerlijke Nederlandse film aan: Hartenstrijd! De cast is deze week bekendgemaakt. Miro Kloosterman (van GTST) zal zijn bioscoopdebuut maken. Andere acteurs die aan de cast van Hartenstrijd zijn toegevoegd zijn Anniek Pheifer, Loek Peters (Penoza), Mark Rietman, Cees Geel en Margôt Ros. Hartenstrijd vertelt over de liefdesperikelen van een aantal bewoners in de Amsterdamse Pijp. Eerder werd al bekend dat Jennifer Hoffman en Tibor Lukács twee hoofdrollen spelen. Georgina Verbaan keert terug als de opvliegende Mara, een rol die ze eerder ook speelde in de romantische komedie Hartenstraat. Hartenstrijd is vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

lievermetlef

Dagmar Valerie gaat boek schrijven

YAY! Gisteren onthulde Dagmar Valerie dat ze een boek heeft geschreven. Dagmar is bekend van haar blog, maar ze werkt ook bij VBK. Liever met lef is een non-fictie boek gericht op persoonlijke groei. Het gaat over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen, het leven voor de volle 100 procent beleven. In haar boek gaat ze tips delen, maar ook ervaringen en voorbeelden, leuke lijstjes en inspirerende quotes. Wij zijn heel erg benieuwd, go Dagmar!

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.