Boeken

Deze 5 boeken halen je uit je leesdip!

Een leesdip. We hebben er allemaal wel eens eentje. Heel irritant, want als boekfanaat – tenminste, ik neem aan dat je dat bent – wil je natuurlijk niets liever dan die to be read stapel wegwerken. Deze 5 boeken halen je uit je leesdip.

Onbreekbaar

Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman

Confession: ik moet deel 3 nog lezen van de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman, maar ik kan alvast verklappen dat de eerste twee delen van de serie ge-wel-dig zijn. Hoogstaande literatuur? Absoluut niet? Voorspelbare chicklit? JA! En vinden we dat erg? NEE! Je raast door de boeken heen en ik weet zéker dat deze boekenserie je uit je leesdip haalt. Klik hier voor een recensie van deel 1 en deel 2.

Deel 1 op Bol.com
Deel 2 op Bol.com

Stuur me een berichtje – Jill Mansell

Ik kijk altijd erg uit naar de boeken van Jill Mansell. Vorig jaar kwam Stuur me een berichtje uit en daar raasde ik weer doorheen. Het zijn stuk voor stuk interessante personages en dat zorgt ervoor dat je het boek geen seconde weg wil leggen. Samen met de heerlijk vlotte schrijfstijl van Mansell zorgt het er ook voor dat je het boek in een mum van tijd uit hebt gelezen.

Bestel het boek op Bol.com

Femke Kamps – Fuck the Quarterlife Crisis

Soms is het heel fijn om even geen roman, thriller of young adult te lezen. Wat ik dan graag lees? Self help boeken! Bijvoorbeeld Fuck the Quarterlife Crisis van mijn lieftallige collega freelancer Femke Kamps. Het boek leest lekker weg vanwege de scherpe en grappige schrijfstijl van Femke en het boek is ook nog eens heel herkenbaar.

Bestel op Bol.com

Het eindeloze strand

Het eindeloze strand – Jenny Colgan

De schrijfstijl van Jenny Colgan is ontzettend goed. Haar boeken zijn in het begin heel even inkomen, maar als je er eenmaal in zit blijf je doorlezen. Het eindeloze strand is een heerlijk verhaal. Een verhaal waarbij ik heb gezwijmeld, gelachen en zelfs een klein traantje heb weggepinkt. Lezen dus!

Bestel op Bol.com

Mijn zoete wraak – Jane Fallon

Dit is zo’n typisch luchtig boek voor tussendoor. Ideaal om jou uit je leesdip te halen! Als je even je verstand op nul wilt zetten, en mee wilt smullen van de wraak die hoofdpersoon Paula gaat nemen, dan kan ik je Mijn zoete wraak  zeker aanraden.

Bestel op Bol.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *