Lijstjes

Deze 14 dingen wist je nog niet over Modern Family

Modern Family, een serie waar je geen genoeg van kan krijgen! Hoe heerlijk is deze serie wel niet? Even doelloos op de bank zitten en modern family kijken. De serie is verslavend en zeker het kijken waard. Fan van deze serie? Dan wist je deze punten vast nog niet!

1. Eric Stonestreet (Cam) is helemaal niet gay in het echte leven. Ook al acteert hij ontzettend goed als iemand die homo is, hij is hartstikke hetero!

2. Jesse Tyler Ferguson (Mitchell) daarentegen juist weer wel. Hij moest meerdere keren in het echte leven uit de kast komen voor zijn vader, voordat hij hem echt geloofde. Dit was dan ook weer de inspiratie voor de relatie tussen Jay en Mitchell.

3. Manny’s naam in de serie is volledig Manuel Alberto Javier Alejandro Delgado.

giphy

4. Toevallig! Ed O’Neill heeft twee dochters in het echte leven, genaamd Claire en Sophia. In de tv serie heeft hij een dochter die Claire heet en wordt zijn vrouw, Gloria gespeeld door iemand die Sophia heet.

5. Tijdens de pilot aflevering was Julie Bowen (Claire Dunphy) 8,5 maand zwanger. WHUT! Ze heeft haar zwangerschap kunnen verbergen door constant wasmanden voor haar buik te dragen of kussens er tegenaan te houden. (Als je het nu terug kijkt valt het direct op, lachen!)

6. Het eerste idee over de serie was dat er een Nederlandse tiener zou gaan leven bij Jay en de familie zou gaan filmen. Hij zou verliefd worden op Claire, en Mitchell zou weer verliefd worden op hem… Ehmm, gelukkig is dit idee dus niet door gegaan…

7. Ariel Winter (Alex Dunphy) is in het echte leven helemaal niet zo’n school nerd als zij speelt. Ze heeft zelfde de paarse band in Taekwondo.

8. Mitchell en Cameron hadden in het begin nooit gezoend met elkaar. Toen kwam er een Facebook petitie die ervoor moest zorgen dat zij zouden kussen in de serie. Een half jaar later gaven zij elkaar ook daadwerkelijk een kus. Op de achtergrond weliswaar 😉
giphy-2
9. Waarom ze in modern family de camera in praten? Nou, nu zonder reden eigenlijk. Zoals je hierboven las was het originele idee dat de Nederlandse tiener hun zou filmen. Het idee dat zij tegen hem praten voor de camera is er dus wél in gebleven.

10. Lily werd gespeeld door een tweeling, voor twee seizoenen. Daarna merkte ze dat de karakters tussen de tweelingen te veel begonnen te verschillen en dat de tweeling minder zin had om te acteren. Daardoor is Lily vervangen door iemand anders.

11. Sofia Vergara (Gloria) dacht dat Ed (Jay) Spaans kon praten. Ze keek de serie Married with Children toen zij opgroeide in Colombia. Daar werden de stemmen ingesproken in het Spaans… Ze had toen niet door dat het niet Ed zelf was die alles in het Spaans vertelde, ze was zelfs erg verbaasd toen ze erachter kwam dat hij helemaal geen Spaans kon praten toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten.
giphy-3
12. Ed (Jay) leest al 20 (!!) jaar dezelfde krant. Ja, geen grapje. En nee, niet in het echte leven. Elke krant die hij vastheeft in de serie Modern Family én Married with children is hetzelfde.
(Een beetje jammer feitje, veel shows gebruiken deze krant omdat hij is goedgekeurd en daarom legaal is om te gebruiken)

13. Rijke mensen houden van Modern Family. Elk jaar wordt er in Amerika gekeken wie welke serie kijkt. Bij de rijke mensen staat Modern Family op nummer 2, The Walking Dead was nummer 1.

14. Nolan Gould (Luke Dunphy) is in het echt extreem slim. (ja, serieus). Hij is al sinds zijn vierde lid van MENSA. Mensa is een internationale vereniging van en voor mensen die bij een IQ-test in de bovenste 2% van de bevolking scoren. Wauw.

Welke van deze dingen over Modern Family kende jij al?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *