De Zoella book club | Adorable Books
Boeken

De Zoella book club

Zoella Book Club

We schrijven er maar al te vaak over: we zijn allemaal dol op YouTube! Mijn favorieten zijn toch wel The Anna Edit, The SacconeJolys en natuurlijk Zoella. Zoella volg ik al jarenlang en ik kan me toch wel een beetje een fangirl noemen. Haar boeken zijn leuk, en ik vind haar leuk. In maart heeft de Britse Zoë, die een fanbase van hier tot Tokio heeft, een book club opgezet met WH Smith, een bekende winkel uit Groot-Brittannië. Hoe leuk?!

Zoë heeft afgelopen woensdag bovenstaande video op YouTube geüpload waarin ze haar book club picks laat zien. Dit zijn wederom 8 (Young Adult) boeken die ze de afgelopen tijd heeft gelezen en die exclusief bij W.H. Smith worden aangeboden. Natuurlijk kun je de boeken ook op andere plekken kopen, maar de winkel zorgt er voor dat de boeken in een speciaal jasje zijn gestoken waardoor je ze herkent. Daarnaast geldt ook een speciale prijs: elke 2 weken staat er 1 boek centraal, en dat boek kun je scoren met 50% korting. Zo jammer dat ze niet naar Nederland verzenden, en zo ontzettend jammer dat wij niet zoiets in Nederland hebben!

De boeken die Zoe heeft uitgekozen zijn de volgende boeken:

 • If I Was Your Girl – Meredith Russo
 • Frozen Charlotte – Alex Bell
 • I Was Here – Gayle Forman
 • The Twelve Days of Lily and Dash – Rachel Cohn & David Levithan
 • A Monster Calls – Patrick Ness
 • Lying About Last Summer – Sue Wallman
 • Finding Audrey – Sophie Kinsella
 • One We Fell in Love With – Page Toon

Wat ik zelf zo leuk vind, is dat er veel boeken zijn gebruikt die ook vertaald zijn naar het Nederlands. I Was Here is vertaald naar het Nederlands, maar ook Finding Audrey. Die andere boeken zou ik ook heel graag willen lezen, wellicht ga ik ze in het Engels lezen. Er zitten veel boeken tussen die ik direct op mijn TBR-lijst heb gezet op Goodreads, zoals he Twelve Days of Lily and Dash, dat is een kerstboek. In serious need of that.

A photo posted by WHSmith (@whsmithofficial) on

A photo posted by WHSmith (@whsmithofficial) on

A photo posted by WHSmith (@whsmithofficial) on

Bron foto’s: Zoella

Wat vind jij van de boeken die in de Zoella Book Club zijn geselecteerd?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Madelon oktober 21, 2016 at 09:59

  De nieuwe covers zijn zo mooi <3

 • Reply Fleur oktober 21, 2016 at 12:04

  Wat ontzettend tof, ik had er wel eens over gehoord de Zoella Book Club maar eigenlijk nog nooit echt naar gekeken! Inderdaad wel jammer dat ze het dan weer niet naar Nederland kunnen verzenden..

 • Reply Esther oktober 21, 2016 at 12:08

  Ik wil heel graag beginnen met Engels lezen, mijn Engels is niet zo heel goed. Dus ik zoek een Young Adult boek, niet al te moeilijk in het Engels en vooral niet al te dik..
  Hebben jullie meiden tips qua boeken? 🙂

  • Reply Renate oktober 24, 2016 at 10:43

   The Selection van Kiera Cass! Is heel fijn geschreven, heel goed te volgen en je vliegt er door heen.

 • Reply Jessica oktober 21, 2016 at 14:26

  Ik vind de nieuwe covers zo leuk! Gelukkig heb ik eind juni één van de speciale covers van de vorige ronde weten te scoren in Londen. 🙂

 • Reply Jolien oktober 21, 2016 at 16:18

  Aah wat leuk!

 • Reply Vivian oktober 21, 2016 at 16:45

  Onwijs leuk dat ze dit doet! Is voor het eerst dat ik een filmpje van haar zie, maar ik krijg spontaan zin om er meer te kijken én om al die boeken ook te gaan lezen haha!

 • Reply Story addict oktober 22, 2016 at 13:30

  Leuk concept, ik kende haar nog niet! Ik moet toegeven dat ik nog niet helemaal thuis ben in de YA-wereld (doe mij maar thrillers, chicklits en romans), maar dit dingen mogen van mij meerdere mensen doen 😀

 • Leave a Reply