De zeven zussen 8: Atlas: Het verhaal van Pa Salt
Boeken

De zeven zussen 8: Atlas: Het verhaal van Pa Salt

Goed nieuws voor de fans van De zeven zussen reeks! Op 5 mei 2021 verschijnt deel 7 van De zeven zussen. In eerste instantie zou dit het laatste deel van de reeks zijn, maar Lucinda Riley heeft op 23 april aangekondigd dat De zeven zussen 8 zal verschijnen. De serie stopt dus niet. Wij praten je bij.

De zeven zussen: De zevende zus zou dus het laatste deel in de reeks zijn. Lucinda Riley had de intentie om De zevende zus te wijden aan Merope’s verhaal maar ook het verhaal van Pa Salt. Halverwege kwam ze er achter dat de verhalen onmogelijk in 1 boek te vertellen waren (als ze de verhalen tenminste recht wilde doen).  Daarom verschijnt De zeven zussen deel 8. Het boek heet Atlas: Het verhaal van Pa Salt.

Lucinda Riley heeft aangegeven dat Atlas: Het verhaal van Pa Salt misschien wel een tweede deel is van De zevende zus. We hebben dus nog een boek om te lezen in de reeks, de serie zal niet ophouden na de verschijning van boek 7.

Waar gaat De zeven zussen deel 8Atlas: het verhaal van Pa Salt over?

In Atlas: het verhaal van Pa Salt wordt het verhaal van Pa Salt omschreven. Natuurlijk is Pa Salt gedurende de reeks een mysterieuze man: wie is hij? Wat doet hij precies voor werk? En waarom weten de zussen zo weinig over hem. Dit boek zal ons hopelijk meer informatie geven over het leven van Pa Salt, de keuzes die hij heeft gemaakt en wie hij nou eigenlijk is.

Lees ook: Ben je benieuwd naar de juiste volgorde van de reeks? Wij hebben de volgorde voor je op een rij gezet.

Wanneer verschijnt De zeven zussen 8 – Atlas: het verhaal van Pa Salt?

Dat is nog niet definitief vastgelegd. Lucinda Riley gaf in haar aankondiging aan dat het op de planning staat voor volgend jaar. Hopelijk hoeven we niet lang te wachten. Natuurlijk deel ik de verschijningsdatum ook op onze blog!

Het boek is nog niet te bestellen. Ook is het omslag nog niet bekend. Klik hier om alle boeken van Lucinda Riley bij Bol.com te bekijken.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Social MediaFollow on Bloglovin