Boeken

De volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout

De Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout, in welke volgorde lees je die eigenlijk? Het eerste boek van de serie verscheen in 2013 en inmiddels zijn er 7 delen in de boekenreeks. Wij zetten de volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout voor je op een rijtje.

De volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout

1. Wacht op mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

2. Ga voor mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

3. Blijf bij mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

4. Val voor mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

4,5. Droom van mij. Klik hier om het boek te bestellen.

5. Kies voor mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

6. Vertrouw op mij. Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

Waar gaat de Wacht op mij serie over?

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam! Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Heb jij alle delen uit de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout gelezen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jessica mei 9, 2020 at 11:27

  Droom van mij is eigenlijk deel 4,5. 🙂
  Als je hem na deel 6 leest ga je terug in de tijd. Ik vond het geen probleem, maar qua verhaal past hij het best tussen deel 4 en 5 in. 🙂

  • Reply Tedje mei 13, 2020 at 11:26

   Dat wist ik helemaal niet! Dankjewel voor de tip, ik heb het aangepast!

  Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin