Boeken

De volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout

De Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout, in welke volgorde lees je die eigenlijk? Het eerste boek van de serie verscheen in 2013 en inmiddels zijn er 7 delen in de boekenreeks. Wij zetten de volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout voor je op een rijtje.

Laatste update: november 2022

De volgorde van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout

1. Wacht op mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Ga voor mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Blijf bij mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Val voor mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4,5. Droom van mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Kies voor mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
6. Vertrouw op mij. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Wacht op mij serie over?

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam! Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Over Jennifer L. Armentrout

Jennifer Lynn Armentrout schrijft in diverse genres: hedendaagse romans, paranormaal, fantasy en young adult. Haar boeken zijn soms seksueel getint waardoor (in Amerika) een deel van haar boeken onder haar pseudoniem J. Lynn verschijnt.

Klik hier om alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout te lezen. 

Heb jij alle delen uit de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout gelezen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jessica mei 9, 2020 at 11:27

  Droom van mij is eigenlijk deel 4,5. 🙂
  Als je hem na deel 6 leest ga je terug in de tijd. Ik vond het geen probleem, maar qua verhaal past hij het best tussen deel 4 en 5 in. 🙂

  • Reply Tedje mei 13, 2020 at 11:26

   Dat wist ik helemaal niet! Dankjewel voor de tip, ik heb het aangepast!

  Leave a Reply