Films

De trailer van Fifty Shades of Grey is uit! (+onze mening)

Gisteren is de trailer van de verfilming van Fifty Shades of Grey uitgekomen. Jeetje, veel mensen waren er heel benieuwd naar maar daar is ‘ie nu eindelijk! Wat vinden wij er van? Je leest het vandaag!

Mening Yara:
Ik had me Anastasia heel anders voorgesteld. Daarnaast vond ik mr. Grey helemaal niet zo knap zoals in de boeken. Ik denk dat ze het erotische gedeelte heel discreet hebben gehouden, dat lijkt in ieder geval in de trailer. Al blijkt dat die gedeeltes best goed zijn uitgewerkt. Ik weet niet of ik zo snel de film zou willen zien, ik vond het niet een trailer om warm van te worden.

Mening Danique:
Mijn eerste reactie na het zien van de trailer was dit: eeeh wacht… hij zou toch de knapste zakenman zijn? Waar is zijn knapheid dan? WAAR?! Ik vind hem ontzettend onaantrekkelijk, al mag zijn lichaam er best wezen. Met kleren aan vind ik hem drie keer niks. Oja en zij? Tsja.. Ik weet het niet. Zij is het gewoon niet. Klaar.
Ik zou de film op basis van deze trailer nooit willen zien. Ik heb het idee dat het acteren slecht is en dat de verhaallijn nog erger gaat worden. Een pluspuntje vind ik dan weer wel dat ik denk dat ze de erotische scenes goed hebben uitgewerkt. Maarja, eerst zien, dan geloven

Wie zou volgens ons de ideale Mr. Grey zijn?
Danique en ik zijn het er unaniem over eens: MATT BOMER. Hij mag dan wel voor het andere team spelen, maar het is zo’n knappe man! Ik denk dat hij ideaal had geweest voor deze rol. Bummer!

Wat vind jij van de trailer van Fifty Shades of Grey? Hoe vind jij de cast?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

9 Comments

 • Judith

  Ik wil hem zeker gaan zien, ben zo benieuwd naar het resultaat. Ook al vind ik de acteurs ook niet denderend, zou voor Anastasia Alexis Bledel graag gezien hebben en voor Christian inderdaad ook Matt Bomer, de enige echte Mr. Grey 😉 Maar ben wel benieuwd of het spel van deze acteurs me hen kan doen vergeten.

 • Tamaar

  WHAAAAAA KAN NIET WACHTEN TOT 14-02-15…
  Ik ben het ook wel eens dat Anastasia eigenlijk door alexis Bledel gespeeld zou moeten worden. En ja ik vind de keuze van Jamie Dornan wel iets beter, als die andere acteur die eerst Christian Grey zou spelen.. Charlie Hunnam.. ikzelf had een lichte voorkeur voor Ian Somerhalder.. Maar na het zien van die ondergoed reclame van Jamie had ik iets van nooouw misschien moeten we hem toch maar een kansje geven.
  De trailer vond ik juist erg mooi. Vooral die ‘ene’ speciale manier waarop zijn spijkerbroek op zijn heupen hangt 😉

 • Tamaar

  Vraag me wel af gaan ze nou 3 boeken in 1 film proppen? Dat vind ik wel jammer als dat zo is.. dat kan nooit.. mits het een film van 3 uur word maar dat zal wel niet…

 • Mel@thedailyprophecy

  Ik vind het walgelijk waar deze boeken voor staan (en dan bedoel ik niet de voorkeur voor seks. Iedereen moet zelf weten wat hij/zij in bed doet, maar dat moet dan wel gebaseerd zijn op respect voor elkaar en dat heeft deze ‘Mr. Grey’ overduidelijk niet), dus ik ben ook niet benieuwd naar de film. Ik vind die acteur zelf wel een knappe man, vooral omdat ik hem van Once upon a time ken.

 • Roos

  Verschrikkelijk die trailer, ik vind Anastasia & Christian helemaal niet leuk gecast 🙁 en waar is al dat hot & steamy gedoe, zoals in het boek? Nee, ik ga de film denk ik niet zien.

 • Shaz

  Ik begrijp echt niet dat ze voor deze acteur en actrice hebben gekozen, want de vonken spatten niet van af.

  Er zijn anderen, die beter voor deze rollen geschikt zijn. Ik vond Charlie Hunnam een goede keuze, echt jammer dat hij deze rol niet kon vervullen. Op papier lijkt het misschien of Charlie ‘meh’ is, maar als je de pilot of andere episodes van Sons of Anarchy kijkt, dan begrijp je waarom hij eerder gekozen was.

  Matt Bomer vond ik ook een goede keuze. Toen ik de boeken las, dacht ik meteen aan hem. Voor Anastasia dacht ik eerder aan Emily Browning of Emma Watson.

  Vaak zeggen ze dat het boek beter is dan de film: Ik vond de boeken al superslecht (‘Wéér een sexscène, doet dat kind verder niets anders?’) dus ik ben erg benieuwd hoe de film is.

 • Eveline

  Teleurstellend dat Matt bomer niet Christian Grey word…
  Anastasia had ik heel anders voor gesteld en ook iets knapper maar wel op haar manier gewoontjes en Jamie Dornan No way! Hadden ze nou echt niks beters kunnen verzinnen? Jammer … Geen film voor mij dat maakt het alleen maar erger.

 • tamara

  ben het helemaal met jullie eens en ben niet de enige een vriendin denkt er ook zo over Matt Bomer zou de perfecte mr Grey zijn geweest vind hem daar veel beter geschikt voor dan degene die ze nu hebben uitgekozen. weet nog niet of ik hem wil zien. in ieder geval niet in de bioscoop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.