Boeken,  Boekrecensies,  New Adult

De Royals: Verlangen (The Royals #4) – Erin Watt

Tijdens mijn vakantie las ik het vierde deel van De Royals van Erin Watt: Verlangen. Na het spannende derde deel, kon ik niet wachten om aan dit deel te beginnen!

Waar gaat Verlangen over?

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

In tegenstelling tot de eerdere delen van The Royals draait dit boek volledig om Easton. Nu Reed is vertrokken, is het tijd om Easton een stuk beter te leren kennen. Hij vindt het belangrijk om nog steeds zijn mannetje te staan op school, hij is en blijf ten slotte een Royal. Alle vrouwen willen met Easton zijn en normaal hoeft hij maar amper moeite te doen om ze in zijn bed te krijgen. Maar wanneer hij Hartley leert kennen, verandert alles. Hartley is niet zoals andere vrouwen en wil Easton het liefst helemaal geen aandacht schenken. En dat maakt hem gek! Maar Easton Royal wordt nooit verliefd, toch?

De Royals Verlangen is heel anders dan de boeken ervoor. Je bent het gewend om te lezen over Reed en Ella maar die spelen een veel minder grote rol in dit boek. Ik zou bijna zeggen dat je dit boek los kan lezen zonder de eerdere delen te lezen. Omdat je aan een ‘nieuw’ verhaal begint, moet je even inkomen. Ook het feit dat het vanuit Easton is geschreven, is nogal wennen. Hij is, laat ik het zo zeggen, nogal lomp. Maar ik vind dat Erin Watt dat wel heel goed weet over te brengen. Het verhaal vond ik oppervlakkiger dan de delen ervoor, maar dat komt dus omdat je de karakters in dit boek beter moet leren kennen. Dat is niet erg want de schrijfstijl van Erin Watt is zoals we gewend zijn: ontzettend vlot.

‘Erin Watt weet de lezer in het vierde deel van de reeks nog steeds te boeien’

Net als voorgaande delen leest Verlangen als een trein. Er zijn weer een aantal verrassende elementen, wat dat betreft weet Erin Watt de lezer tijdens het vierde deel in de reeks nog steeds te boeien. En dat is een prestatie op zich. Zoals jullie misschien al wel weten ben ik enthousiast over deze serie. Dat is nog steeds zo, ook na dit deel. Het is verfrissend om weer vanuit een ander karakter te lezen, ook omdat de eerdere delen zo meer dynamiek krijgen. Al met al kan ik dit boek aanraden. Ik ben erg benieuwd wat de verhaallijn is van het volgende deel, dat boek ga ik erg snel oppakken!
Verlangen

Titel: Verlangen (The Royals #4)
Auteur: Erin Watt
Verschenen: november 2018
Pagina’s: 320
Uitgever: De Fontein

bol-button

Rating: 4/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *