TV-series

De releasedatum van seizoen 2 van Riverdale is bekend!

De serie Riverdale was een groot succes en het was daarom ook niet gek dat er al snel een seizoen 2 van Riverdale werd aangekondigd. Afgelopen week werd bekend op welke datum seizoen 2 van start gaat! 

De datum waarop seizoen 2 van Riverdale is al sneller dan je denkt, namelijk op woensdag 11 oktober! Dit is de releasedatum in Amerika. Wij hopen natuurlijk dat een dag (of misschien een week) later de eerste aflevering van seizoen 2 ook op Netflix te zien zal zijn. Wij kunnen niet wachten!

Edit: Netflix heeft 22 juni bekend gemaakt dat seizoen 2 van Riverdale 12 oktober op Netflix te zien zal zijn! 

via GIPHY

Riverdale seizoen 2

De laatste aflevering van seizoen 1 was behoorlijk spannend en riep ook een heleboel vragen op. De titel voor de eerste aflevering is al bekend: ‘Chapter Fourteen: A Kiss Before Dying’. De creator van de serie heeft gezegd dat de gebeurtenis met Fred, de vader van Archie, zal leiden tot een ‘andere Archie’ dan in seizoen 1. Zou hij naar de ‘Dark Side’ gaan? Hij schijnt niet meer de jongen te zijn die moet kiezen tussen muziek en football, Valerie of Veronica en al die dingen.

via GIPHY

Nog vier maandjes wachten, dan kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen van Riverdale! Kijk jij er ook zo naar uit?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.