TV-series

De releasedatum van Game of Thrones seizoen 7 is eindelijk bekend!

Game of Thrones seizoen 7

Toen afgelopen juni Game of Thrones seizoen 6 eindigde, zaten we met heel veel vragen. Wat was het toch spannend. Wat zat het enorm goed in elkaar. En nu is ein-de-lijk bekend wanneer het nieuwe seizoen verschijnt. Er zijn allerlei speculaties, maar het is nu officieel via de Facebookpagina van Game of Thrones bekend gemaakt.

Vrij plotseling, om 20:00 (onze tijd) kwam er een live video van de serie online waarin een grote ijsmuur te zien was. Dit was natuurlijk een gigantische hint naar de poster die gisteren vrijgegeven was (zie foto bovenin). Hierin zat de datum verstopt van de release van seizoen 7. Met vlammenwerpers werd het ijs langzaam maar zeker weggesmolten tot de releasedatum zichtbaar is.

Seizoen 6 eindigde met een ontzettend bruut einde waardoor alle fans van de serie in shock waren. Iedere keer weer weet de serie ons ontzettend te verbazen. Nu zitten we helaas al maanden zonder nieuws, dus je kunt vast begrijpen dat er meer dan honderd duizend mensen keken naar de livestream. Iedereen wilde meer info weten. Het enige dat we namelijk wisten is dat de serie later zou starten dan we gewend zijn.

De livestream duurde meer dan een uur. Op den duur lag de livestream er zelfs twee maal uit omdat hij ‘oververhit’ was geraakt – ironisch. Gelukkig werd ons wachten beloond en werd bekend gemaakt wanneer Game of Thrones seizoen 7 zal verschijnen! Yes, yes, yes! En aan het einde werd er een teaser trailer gedeeld, wat ons nog meer enthousiast maakte.

Game of Thrones seizoen 7 verschijnt op 16 juli 2017!

Hoewel HBO Nederland ermee gestopt is, blijft Game of Thrones gelukkig wel zichtbaar voor de Nederlandse fans. Via de website van aanbieder Sparql kan de serie worden bekeken, samen met andere series Girls, True Detective, The Night Of en Deadwood. Er is, helaas, nog vrij weinig bekend over seizoen 7 maar met de releasedatum in zicht hoeven we waarschijnlijk niet lang meer te wachten op een echte trailer en meer info!

Credit beeld: Game of Thrones/HBO

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther maart 10, 2017 at 16:17

    Ondanks dat ik het vorige seizoen heeeeeeeeeel erg tegen vond vallen, blijf ik hoop houden dat dit seizoen weer beter word. ­čÖé

  • Leave a Reply