Boeken,  Young adult

Coveronthulling: de nieuwe Jennifer L. Armentrout!

Obsidian Lux Jennifer L. Armentrout

Wij zijn groot liefhebbers van de boeken van Jennifer L. Armentrout. Tedje heeft de gehele Wacht op mij-serie gelezen (dat zijn 6 boeken!) en nu komt er dus een nieuwe serie. En wij hebben de eer om van deze serie het allereerste deel te tonen. Dit is de coveronthulling van Obsidian, het eerste deel van de Lux-serie!

Obsidian zal 28 mei verschijnen in de boekhandel en kost €15,-. Van de Lux-serie zijn inmiddels al vijf boeken verschenen in Amerika, en ook een hoop tussendelen. Ontzettend veel leesmateriaal voor de fans van Jennifer L. Armentrout, dus! Het zal wel een serie zijn met een bovennatuurlijk toontje, wat goed aansluit bij Jennifer L. Armentrout haar schrijfstijl. Genoeg gezegd, waar gaat het eerste deel van de Lux-serie over?

Wanneer Katy uit het zonnige Florida naar het grauwe West Virginia moet verhuizen, is ze verre van enthousiast. In het kleine dorp heeft ze niet eens internet, wat voor deze die-hard boekenblogger dramatisch is. Ze besluit bij haar buren aan te bellen, en leert de adembenemende good looking, maar zeer onvriendelijke Daemon Black kennen. Wat Katy echter niet weet, is dat deze jongen, die ze vanaf dit moment volledig probeert te vermijden, haar lot een totaal andere wending zal geven…

 

Vanaf 29 mei zal iedere twee maanden een nieuwe Young Adult boek verschijnen van deze serie. Hoe leuk is dat? Dan hoef je niet lang meer te wachten met het lezen van het volgende boek. Uitgeverij Zomer & Keuning zal de originele namen aanhouden voor deze serie: Obsidian (deel 1), Onyx (deel 2), Opal (deel 3), Origin (deel 4), Opposition (deel 5). We zijn ontzettend benieuwd naar dit nieuwe boek van Jennifer L. Armentrout!

Voor de bezoekers van YALfest is er goed nieuws: in de goodiebag zal een voorpublicatieboekje zitten met de eerste drie hoofdstukken van Obsidian én kortingsbonnen voor zowel Obsidian als Onyx. Je betaalt dan tijdelijk slechts €12,50 per boek. Niet naar YALfest? Niet getreurd: de voorpublicatieboekjes zullen vanaf juni in een beperkte oplage ook bij je favoriete boekhandel beschikbaar zijn (op = op!).

Benieuwd geworden naar Obsidian? Bestel hier het boek!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.