De mooiste boekenkasten op Instagram die wij hebben gevonden
mooiste boekenkasten op Instagram
Boeken

De mooiste boekenkasten op Instagram

Hoe fijn is het om soms even weg te dromen bij die mooie boekenkasten die je tegenkomt op Pinterest? Of wat dacht je van Instagram? Ik kan soms uren rondstruinen op deze site en alles opslaan in mijn mapjes. Om er vervolgens dan doorheen te bladeren en te denken: “Ik wil dat ook!”. Ik zet er een aantal voor je op een rij.

A post shared by danielle ♡ (@deckledpages) on


Deze kast van deckledpages is geweldig! Danielle heeft bijna 40.000 volgers en ik begrijp echt wle waarom, ze deelt prachtige foto’s van boeken en haar kasten. Ze komt uit Australië en heeft een passie voor boeken (dat is meer dan logisch met haar account). De drie kasten (volgens mij Billy, van IKEA), zijn geweldig zo ingedeeld. Twee grote kasten en een middelformaat in het midden. Eerlijk is eerlijk, zoiets is toch #GOALS in je woonkamer?

A post shared by Emily ?? (@emilyjmead) on


Het blijft me verbazen hoe veel mensen hun boekenkast op kleur hebben staan. Ik zou daar niet het geduld voor hebben, als ik eerlijk ben. Toch vind ik het heel gaaf om dit zo te zien, het heeft echt iets moois.

A post shared by Julia (@feinglanz) on


Dit is ook echt #GOALS voor mij: kijk die geweldige stoel náást de boekenkast! Dat wil toch iedereen?! Heerlijk neerploffen op je stoel en genieten van een goed boek. Daarnaast zie ik in deze kast een aantal hardcover klassiekers (derde kast, twee-na-laatste plank) die ik ook érg graag nog wil. Al die administratie onderop: dat ziet er ook nog goed uit. Het wordt tijd om mijn kast te verbouwen. Is dit, net zoals ik vind, volgens jou een van de mooiste boekenkasten op Instagram?

Hoewel deze foto enorm is verkleurd door filters (zo jammer!) vind ik het heel leuk om te zien dat mensen hun kast niet alleen vol plaatsen met boeken maar óók met funkopoppen, mokken, kronen en wat dan ook. Zoveel boeken staan er in deze kast, i like!

Op de een of andere manier heb ik het gevoel alsof deze kasten heel laag zijn, maar ik denk dat dat komt doordat de foto van boven is genomen en het raam zo hoog zit. Volgens mij valt het namelijk echt mee. Maar goed, hoe tof is het als je boekenkasten zo mooi naast elkaar staan? Wil ik ook. Wou dat ik meer ruimte had!

Heb jij nog aanraders van de mooiste boekenkasten op Instagram?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Quinty april 11, 2018 at 18:42

    Ik word altijd zo blij van naar mooie boekenkasten kijken. Ik sla ze ook altijd op op Instagram, hahaha.

  • Reply Marieke april 13, 2018 at 17:10

    Ik kijk vooral heel erg veel rond op Pinterest. Ontzettend mooie kasten zie ik daar altijd. Wil ik ook wel hebben!

  • Leave a Reply