De leukste YouTube kanalen die Yara volgt - Adorable Books
Overig

De leukste YouTube kanalen die Yara volgt

shaymitchell

Als er iets is wat ik onwijs graag doe, dan is het wel video’s kijken op YouTube. Mijn abonnementenlijst is enorm en ik kan me op een (regenachtige) zondagmiddag vermaken met het kijken van verschillende video’s. Vlogs, handige video’s met tips, BookTube kanalen met bookreviews. I can’t get enough. Al eerder deelde ik super leuke YouTube kanalen die video’s over boeken maken, vandaag deel ik de non-books selectie die ik erg leuk vind om te bekijken!

Shay Mitchell

Shay Mitchell ken je wellicht wel als actrice uit Pretty Little Liars. Ze speelt in de serie Emily Fields. I love her! Haar rol in PLL is één van mijn favoriete rollen. Een tijdje terug is Shay  begonnen met een YouTube kanaal. Op die manier neemt ze je mee op de set van PLL, laat ze zien wat ze buiten PLL doet én neem je een kijkje in haar privéleven. Ik ben verslaafd aan haar video’s! Ik heb in een paar dagen tijd alle video’s bekeken en hoop elke keer dat er meer video’s bij komen. Love it!

ViviannaDoesMakeup

Anna komt uit Londen en heeft niet alleen fantastisch accent, ze maakt ook erg leuke video’s. Ik heb haar ontdekt dankzij Claudia en kan geen genoeg van haar video’s krijgen. Ze maakt erg leuke video’s waarin je haar altijd heel vrolijk ziet, dat steekt me aan. Ze maakt vooral video’s die beauty gerelateerd zijn, maar ook fashiongerelateerde onderwerpen en interior komt aan bod. Onlangs zag ik ook een leuke video over hoe Anna organised blijft en dat vond ik zo inspirerend!

Zoella

Zoe Sugg is behalve YouTuber ook schrijver. Je kent haar wellicht van haar boeken Girl Online en Girl Online: On Tour. Ze heeft een normaal YouTube kanaal waar ze onder andere beauty gerelateerde items plaatst, maar vlogt ook regelmatig dagen uit haar leven. Vooral de video’s uit haar leven vind ik altijd heel leuk om te kijken, omdat je dan ziet in wat voor hectisch leven ze leeft door haar populariteit op YouTube.

In The Frow

Een YouTube kanaal dat ik onlangs heb ontdekt, dat is In The Frow. De dame achter dit account is Victoria, zij komt uit Groot-Brittannië en is halverwege de 20. Ze maakt voornamelijk video’s over fashion en beauty, maar ook vlogs uit haar dagelijkse leven komen zo nu en dan voorbij. Ik ben dol op haar get ready with me video’s, de vlogs wanneer ze gaat reizen en natuurlijk ook de fashion hauls.

Welke YouTubers volg jij? 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Naomi februari 12, 2016 at 11:49

  Shay mitchell haar channel is leuk! Ze is ook zo mooi!

  xx

 • Reply Judith februari 12, 2016 at 11:52

  Ik volg eigenlijk alleen Nederlandse YouTubers, maar naar het kanaal van Shay Mitchell ben ik nu wel erg benieuwd. Ik houd ook van haar rol in Pretty Little Liars.

 • Reply Edriënne februari 12, 2016 at 15:42

  Zoella is zo leuk! Ik volg nog EpicReads vooral voor de Book Nerd Problems video’s, die zijn enorm herkenbaar!

 • Reply Esther februari 12, 2016 at 15:49

  Shay Mitchell, tof! Die kende ik nog niet. 🙂

 • Reply Julia februari 13, 2016 at 09:43

  Ik kende haar ook nog niet ik volg Lisa eldrige en kijk meer random als ik iets over een onderwerp wil weten . Ik heb trouwens zelf ook een YT kanaal ?☺️

 • Reply Myron Colby maart 13, 2016 at 06:56

  Ik vind je concept heel leuk, ik lees terug alles waardat ik vroeger eigenlijk alleen nog maar je vlogs bekeek en eens snel door je artikels ging. Ik ben meer voor filmpjes dan voor tekst, dus daarom is het toppie!

 • Leave a Reply