Films

De leukste meidenfilms op Netflix

Sinds een paar maanden heb ik Netflix, waar ik vooral series op aan het kijken ben, zoals Suits, Gossip Girl en Pretty Little Liars. Netflix heeft niet alle nieuwe films, maar er staan een heleboel meidenfilms op die al wat ouder zijn. Maar dat betekent niet dat ze minder leuk zijn! Ik zette de leukste voor je op een rijtje!

Safe Haven

De mysterieuze Katie arriveert in het kleine dorpje Southport in North Carolina. Haar plotse komst roept bij de hechte community vragen op over haar verleden. Katie lijkt vastbesloten om te voorkomen een persoonlijke band op te bouwen met iemand, totdat een reeks gebeurtenissen er voor zorgt dat ze in twee relaties getrokken wordt: een met Alex, een weduwnaar en winkeleigenaar met twee jonge kinderen, en met haar alleenstaande buurvrouw Jo. Ondanks haar terughoudendheid raakt ze in toenemende mate betrokken bij Alex en zijn familie. Maar zelfs als ze verliefd wordt blijft ze worstelen met het duister geheim dat haar blijft achtervolgen…
Een prachtige film met een paar mooie twists die je niet had zien aankomen.

10 Things I Hate About You

De mooie en populaire Bianca Stratford zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om uit te gaan voordat haar onpopulaire oudere zuster Kat (Julia Stiles) hetzelfde doet. In een poging om Bianca voor zich te winnen probeert een jongen om Kat te koppelen aan Patrick Verona (Heath Ledger), die net als Kat een rebel is, en daardoor misschien haar hart wel weet te veroveren…
Een must-see jaren ’90 film!

Bride Wars

Liv (Kate Hudson) en Emma (Anne Hathaway) zijn al jaren beste vriendinnen en gaan voor elkaar door het vuur. Beiden hebben ze hun huwelijksdag tot in de kleinste details geregeld. Een fout van de weddingplanner zorgt echter voor een probleem; hun bruiloften vallen op dezelfde dag. Liv, Emma en hun levenslange vriendschap ondergaan de ultieme test. Geen van beiden zijn bereid om hun locatie of datum aan te passen, wat uitgroeit tot een regelrechte oorlog!

13 going on 30 (2004)

Jenna (Jennifer Garner) is 13 jaar, en wil graag populair zijn. De populaire meisjes maken alleen maar misbruik van haar. Van haar beste vriend Matt (Mark Ruffalo), krijgt zij toverpoeder waarmee al haar dromen uitkomen, ze wenst dat ze 30 jaar is, maar ze had nooit verwacht dat die droom uit zou komen… Een geweldige film met een flinke dosis humor. Ik kan deze film wel honderd keer zien. Vooral de Thriller-scène is onvergetelijk en Jennifer Garner speelt deze rol voortreffelijk.

The Notebook

De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en… Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelensvoor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?
We kennen The Notebook natuurlijk allemaal en wat heerlijk dat hij ook op Netflix te zien is!

Failure to Launch

Tripp (Matthew McConaughey) is een dertiger die nog steeds bij zijn ouders woont. Altijd is er wel een reden om het huis uit te gaan, maar nu hebben zijn ouders er schoon genoeg van. Zij huren de vrouw van zijn dromen (Sarah Jessica Parker) in om hem het huis uit te krijgen.

How To Lose a Guy in 10 Days

ls columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson (Kate Hudson) de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen… Binnen 10 dagen! Andie’s doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry (Matthew McConaughey), gaat ondertussen echter de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw om zijn vinger kan winden… Binnen 10 dagen! Deze film blijft gewoon leuk om naar te kijken.

Heb jij Netflix?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Kelly maart 9, 2015 at 15:15

  Safe Haven is zo’n prachtige film!

 • Reply Tessa Guijt maart 9, 2015 at 16:14

  Ik vond Safe Haven echt onwijs afgezaagd en voorspelbaar. 😛 The Best of Me vond ik beter!

 • Reply beautifulday4makeup maart 9, 2015 at 17:35

  Safe haven wil ik wel eens zien en 10 things i gate about you is echt een grappige film

 • Reply Esther maart 9, 2015 at 18:56

  Er staan hier inderdaad leuke dingen tussen. Ik wil save haven bijvoorbeeld echt een keer zien!

 • Reply natasja maart 9, 2015 at 21:27

  de verfilmingen van nicholas sparks vind ik ook allemaal geweldig net als de boeken, de rest van je tips ga ik morgen eens even bekijken op netflix.(niet de hele films natuurlijk maar om op de lijst te zetten 🙂 )

 • Reply Lara maart 9, 2015 at 21:28

  13 going on 30 is zo’n leuke film. Ik kijk hem elke keer weer als ie op tv komt, heb hem inmiddels al zo’n 10 keer gezien denk ik. :p

 • Reply Annabel maart 10, 2015 at 10:09

  10 things I hate about you en The notebook zij zo mooi!!!!

 • Reply Elsbeth maart 10, 2015 at 10:19

  13 going on 30 is zoooo leuk!! 🙂

 • Reply Marloes maart 13, 2015 at 08:59

  Ik hou persoonlijk van alle films die verfilmingen zijn van de boeken van Nicolas Sparks. Al worden ze ondertussen misschien een beetje voorspelbaar, ik kan er bij weg blijven zwijmelen haha 🙂

 • Leave a Reply