Films

De leukste meidenfilms op Netflix

Ben je op zoek naar de leukste meidenfilms op Netflix? Netflix heeft een heleboel Netflix Originals meidenfilms: films die alleen uitgebracht zijn op Netflix en dus nergens anders te bekijken zijn. In dit artikel zetten we alle leuke meidenfilms van Netflix Originals op een rijtje.

Laatste update: april 2024

Leuke meidenfilms op Netflix

Irish Wish

Maddies (Lindsay Lohan) droomman staat op het punt om met haar beste vriendin te trouwen, maar een wens voor ware liefde op een eeuwenoude steen in Ierland verandert haar lot op magische wijze.

A Tourist’s Guide to Love

Na een onverwachte breuk accepteert een reisleidster (Rachael Leigh Cook) een opdracht om undercover te gaan en meer te weten te komen over de toeristische industrie in Vietnam. Onderweg beleeft ze avonturen en romantiek met haar Vietnamese expat-reisleider wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebruikelijke paden te verkennen.

Just Say Yes

Het leven van de hopeloos romantische Lotte staat op z’n kop als haar plannen voor een ideale bruiloft in duigen vallen, terwijl haar egocentrische zus zich net verlooft. Met Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Noortje Herlaar.

Love in the Villa

Julies droomreis naar Verona in Italië wordt een ware beproeving als ze ontdekt dat haar gehuurde villa al wordt bewoond door een irritant aantrekkelijke man.

Love is in the air

Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.

Nappily Ever After

Wanneer een perfectionistische reclamevrouw tegenslag krijgt in de liefde gaat ze op zoek naar zichzelf, te beginnen met een dramatisch nieuw kapsel.

The Kissing Booth

Wanneer de eerste kus van de tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel.

The Perfect Find

De comeback van een moderedactrice stuit op een struikelblok als ze hoort dat de charmante jongeman die ze op een feestje kuste haar nieuwe collega is – en de zoon van haar baas.

The Perfect Date

Om geld voor zijn studie te verdienen, maakt een scholier een app waarmee mensen hem als nepdate kunnen inhuren. Maar als echte gevoelens opkomen, wordt het ingewikkeld.

Isn’t it Romantic

Een architecte die een hekel heeft aan romantische comedy’s stoot haar hoofd en beseft als ze weer wakker wordt dat haar leven is veranderd in een romcom vol clichés. Met Rebel Wilson, Liam Hemsworth en Adam Devine.

When We First Met

Noah reist via een magisch fotohokje terug in de tijd om de avond waarop hij Avery ontmoette, steeds opnieuw te beleven. Zo hoopt hij haar voor zich te winnen.

Players

Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?

Happy Ending

Luna heeft al een jaar een gelukkige relatie met Mink, maar doet hem nu het voorstel om nog iemand bij hun seksleven te betrekken. Dit zet hun band volledig op zijn kop. Met Gaite Jansen en Martijn Lakemeier.

Look Both Ways

Vlak voordat Natalie afstudeert, doet ze een zwangerschapstest en valt haar leven uiteen in parallelle realiteiten. Wat hebben het leven en de liefde voor haar in petto?

Ook leuk om te lezen: 

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *