Films

De leukste meidenfilms op Netflix #7

Schermafbeelding 2016-01-10 om 19.51.45

Er zijn weer een heleboel nieuwe leuke meidenfilms toegevoegd op Netflix! Ik zet vandaag een aantal leuke meidenfilms van Netflix op een rijtje.

All About Steve

De excentrieke kruiswoordpuzzelaar Mary Horowitz (Sandra Bullock) is ervan overtuigd dat Steve, een cameraman bij CCN, haar grote liefde is. Ze volgt hem door het hele land om hem te overtuigen dat ze echt bij elkaar horen. Een van de meest bizarre rollen die Sandra Bullock heeft gespeeld! Ik vond het een erg grappige film.

Baby Mama

Kate (Tina Fey) is een succesvolle zakenvrouw met een druk leven. Als ze op zekere dag besluit dat het tijd is voor een kind, komt ze tot de ontdekking dat ze maar heel weinig kans heeft om zelf zwanger te worden. Ze gaat op zoek naar een draagmoeder en komt uit bij ene Angie (Amy Phoeler). Het blijkt echter nog niet zo eenvoudig om Angie voor te bereiden op haar moederschap. Fey en Phoeler zijn echt briljant!

Post Grad

Ryden Malby weet niet echt wat ze wil, nadat ze is afgestudeerd aan de universiteit. Ze wordt door omstandigheden gedwongen om terug te keren naar de plaats waar ze is opgegroeid en haar jeugd heeft doorgebracht. Haar excentrieke familie maakt het Ryden niet bepaald makkelijk, en terwijl ze een baan en een vriendje probeert te krijgen, krijgt ze te maken met de vraag wat ze wil en wie ze nu eigenlijk echt is.

Step up 4 

In Miami ontmoet Emily Sean (Ryan Guzman) een aantrekkelijke jongen die leiding geeft aan een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt. De crew, the MOB, is vastbesloten om een wedstrijd te winnen waar ze een flink geldbedrag mee kunnen verdienen.

Emily’s vader werkt ondertussen aan een bouwproject waarbij de MOB’s historische achtergrond in gevaar komt en waardoor duizenden mensen hun huis dreigen kwijt te raken. Emily en Sean gaan samen de strijd aan tegen het ontwikkelingsbedrijf van Emily’s vader. Ze veranderen de flash mobs in protest mobs met het risico dat ze hun eigen dromen moeten opgeven voor een groter doel.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Sanne januari 11, 2016 at 06:10

  Aah zo jammer dat ik geen Netflix heb :(..

 • Reply Fleurine januari 11, 2016 at 07:48

  Step up!!! Die films zijn zo leuk!

 • Reply Milou januari 11, 2016 at 09:11

  Ah, dat had ik even nodig! Vanmiddag lekker één van deze films kijken. 🙂

 • Reply Judith januari 11, 2016 at 13:17

  Wat een leuke aanraders! Ik houd echt van dit soort films, waarbij je niet al teveel hoeft na te denken, maar gewoon kan genieten. Ik vind The Duff persoonlijk ook een aanrader. 🙂

 • Reply Bianca Schrijft januari 11, 2016 at 14:33

  De step up films zijn altijd top, al lijkt post grad me ook gaaf. Alleen hebben we geen Netflix meer.

 • Reply Rosalie januari 11, 2016 at 18:03

  Step Up 4! Super leuke film! En deze ‘serie’ met artikelen vind ik er-rug leuk!!

 • Reply Lieke januari 11, 2016 at 18:39

  Altijd leuk als Netflix weer nieuwe films toevoegt! Postgrad heb ik laatst gekeken, heerlijke film 🙂

 • Reply Esther januari 11, 2016 at 21:25

  All about Steve lijkt mij leuk! 🙂

 • Reply Sabine januari 12, 2016 at 16:23

  Ohh leuke tips zeg! IK vind Sandra Bullock zo een geweldige actrice, maar deze film kende ik nog niet. Kijken dus!

 • Leave a Reply