Films

De leukste meidenfilms op Netflix #6

leuke-meidenfilms-netflix

Er zijn weer een heleboel nieuwe leuke meidenfilms toegevoegd op Netflix! Ik zet vandaag een aantal leuke meidenfilms van Netflix op een rijtje. 

The DUFF

Middelbare scholiere Bianca is helemaal happy met haar tienerleven, totdat ze erachter komt dat ze wordt gezien als een DUFF. Een lelijke dikke vriendin te midden van knappe vriendinnen. Ze legt zich er niet bij neer en doet alles om van haar imago af te komen. Een super leuke en relaxte film om naar te kijken! Echt een typische highschool movie en dat vind ik altijd heerlijk om naar te kijken. Niet onbelangrijk: er zit een héle knappe jongen in.

Water for Elephants

De verfilming van het gelijknamige boek, Water for Elephants gaat over de jonge, diergeneeskunde student Jacob (Robert Pattinson) in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Op de dag dat hij zijn laatste examen maakt, verongelukken zijn ouders tijdens een auto ongeluk. Jacob verliest alles en komt op straat terecht. Hij besluit maar een eind te gaan lopen. Per toeval rijdt er een trein langs en hij besluit erop te springen. Wat hij niet wist, is dat hij op een trein van een circus is gesprongen. Hij krijgt een baantje als dierenarts. Hij wordt verliefd op de prachtige Marlena (Reese Witherspoon), de vrouw van de baas van het circus… Een super leuke film om te kijken met je vriendinnen, maar ook met je vriend!

So Undercover

Molly Morris is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een beschaafde, gevoelige universiteitsstudente is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Ze moet de dochter van een belangrijke getuige beschermen. Terwijl de rechtszaak nadert en de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie hij lijkt te zijn. Een hele foute film met Miley Cyrus, maar daardoor ook weer juist heel erg leuk. Zo erg is Miley niet… 😉

Moordwijven

De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus en rimpelloos bestaan. Hun enige zorg is de strijd tegen het ouder worden, daarom shoppen zij wekelijks bij de plastisch chirurg. Totdat Kitty vermoedt dat haar echtgenoot vreemd gaat. Omdat ze van de alimentatie alleen uiteraard niet rond kan komen, besluit ze samen met haar vriendinnen dat er maar één oplossing is: ze moeten hem uit de weg ruimen. De hautaine dames dalen af naar de Amsterdamse wallen om daar een huurmoordenaar te zoeken die dit klusje kan klaren. Wat een gemakkelijke klus had moeten zijn, blijkt toch meer voeten in aarde te hebben dan de dames hadden verwacht.

Klik hier voor nog meer leuke meidenfilms op Netflix. 

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Vanessa november 23, 2015 at 09:21

  So Undercover keek ik onlangs ook :-p Nog wel entertainend maar eigenlijk toch ook gewoon écht slecht :p

 • Reply Naomi november 23, 2015 at 10:39

  Ik ga sowieso the duff kijken! Water for elephants vond ik echt een hele mooie film!

  x

 • Reply hetboekenik november 23, 2015 at 14:08

  The duff lijkt mij leuk om te bekijken

 • Reply Esther november 23, 2015 at 14:29

  The Duff lijkt mij echt heel leuk. 🙂

 • Reply Iris november 23, 2015 at 18:37

  Oh the Duff lijkt me heel leuk! Die ga ik zeker kijken met mijn zus op onze volgende meidenavond 😀

 • Reply Gerrianne november 23, 2015 at 19:19

  Ik ben zooo benieuwd naar The DUFF! Ik twijfel alleen nog heel erg of ik eerst het boek wil lezen…

 • Reply Noa november 28, 2015 at 14:38

  The Duff heb ik laatst gezien. Best grappig, niet gedacht! Ik twijfel nog over Water for Elephants…

 • Reply Vivian november 28, 2015 at 20:18

  Water for Elephants is een van mijn lievelingsfilms, zo fijn!

 • Leave a Reply