Films

De leukste meidenfilms op Netflix #4

leuke-meidenfilms-netflix

Er staan een heleboel leuke meidenfilms op Netflix en er komen er ook steeds meer bij! Weet je even niet welke film je moet kijken en je hebt Netflix? Vandaag weer een overzicht van leuke meidenfilms! 

The Rebound

Sandy (Catherine Zeta-Jones), een huisvrouw en moeder van twee kinderen, ontdekt dat haar man ontrouw is geweest. Na een haastige echtscheiding besluit ze om haar huis te verlaten en naar New York City te verhuizen met haar jonge zoon en dochter. Daar gaan ze een nieuw leven beginnen. Sandy huurt een appartement boven een koffiehuis en raakt bevriend met een van de obers, Aram Finklestein (Justin Bartha). Aram, die 25 is, weet niet zeker wat hij wil doen met zijn leven, al heeft hij een universitaire studie gehad. Hij besluit om de babysitter van Sandy’s kinderen te worden en uiteindelijk is hij hun fulltime oppas.

Ik had deze film nog nooit gezien, tot voor kort. Wat is dit een leuke film zeg! Catherine Zeta-Jones vind ik een super leuke actrice en de film bevat veel humor. Echt een aanrader om samen met vriendinnen, je zusje of je moeder te kijken!

No Reservations

Chef-kok Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) is een perfectioniste die volledige controle heeft over haar keuken en volledig opgaat in haar werk. Het noodlot slaat toe wanneer ze op een dag een telefoontje krijgt. Kates zus heeft een auto-ongeluk gehad en is daarbij overleden, Zoe, haar nichtje, ligt in het ziekenhuis. Ze neemt de zorg van Zoe op zich, waardoor ze minder kan gaan werken. Haar baas neemt voor die tijd een andere chefkok aan.

Ook in deze film speelt Catherine Zeta-Jones haar rol perfect. Ze is een perfectionist en dat speelt ze super goed. Van deze film krijg je honger! Heerlijke gerechten komen voorbij. Ook deze film is leuk om te kijken met vriendinnen, maar ik denk ook geschikt om bijvoorbeeld met je ouders te kijken!

Sleepover

Julie houdt een slaapparty met haar vrienden Hannah, Yancy en Farrah. Omdat ze populair willen worden, gaan ze de strijd aan met de populairste meiden van school. Het wordt een fatale nacht waarin meerdere regels worden gebroken.

Deze film heb ik als kind/tiener echt ontelbaar veel gezien. In de tijd dat ik nog films ging huren iedere week, zat deze er regelmatig bij als ik naar de videotheek ging. Toen ik zag dat Sleepover ook op Netflix stond, moest ik hem kijken. Gewoon een stukje jeugdsentiment, net als bijvoorbeeld Lizzie McGuire en de films met de Olsen Twins. Eerlijk? Deze film is nog steeds leuk en bevat lekker veel humor. Of ik me ervoor schaam dat ik deze film nog steeds leuk vind? Nee hoor, helemaal niet, haha!

In Her Shoes

Zussen Maggie (Cameron Diaz) en Rose (Toni Collette) staan totaal verschillend in het leven. Maggie is een losbol, mooi, sexy en charmant, maar oppervlakkig en totaal niet in staat haar eigen boontjes te doppen. De twee jaar oudere Rose is verantwoordelijk, zorgzaam, ingetogen en advocate. Wanneer Maggie voor de zoveelste keer ontslagen wordt, belandt ze midden in de nacht dronken op de bank bij Rose, die haar voor de zoveelste keer opvangt.

Films met Cameron Diaz zijn altijd leuk! Net als deze film. Lekker veel humor en het is ook nog eens een leuk verhaal met wat meer diepgang. Aanradertje!

Kijk hier voor de andere artikelen over de leukste meidenfilms op Netflix. 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.