Films

De leukste meidenfilms op Netflix #3

Leuke_meidenfilms_op_netflix

Ik maakte al een deel 1 en 2 van De leukste meidenfilms op Netflix, vandaag is het tijd voor deel 3! Als ik niet aan het bloggen of lezen ben, dan kijk ik wel een serie of een film op Netflix. 

Friends with Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter (Mila Kunis) en haar nieuwste klant (Justin Timberlake) om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen. Een heerlijke film voor een relaxavondje met je vriendinnen! Deze film blijft leuk!

What Happens in Vegas

Een film met Ashton Kutcher vind ik eigenlijk altijd leuk, zo ook What Happens in Vegas. Cameron Diaz vertolkt deze rol ook erg grappig. Ik heb deze film al een aantal keer gezien, gewoon, omdat hij zo leuk is!

Magic Mike

Als voorbereiding op Magic Mike XXL die 2 juli uitkomt in Nederland, is het natuurlijk niet verkeerd om deel 1 Magic Mike nog eens even een keer te bestuderen met volle aandacht. Sixpacks, knappe mannen, sexy dansjes, kom maar op, ik zit er klaar voor! 😉

About Time

De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Hij ontdekt al gauw dat dit gave niet alleen voordelen, maar ook nadelen heeft. About Time is een heerlijke film om samen met je vriendinnen te kijken, maar misschien vindt je vriendje hem zelfs ook leuk. Niet alleen speelt knappe Rachel McAdams erin, ook Margot Robbie (uit The Wolf of Wallstreet) heeft een rolletje en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor het mannelijk oog. Ook is de film niet té zoetsappig en romantisch. Kortom: een heerlijke film!

Bad Teacher

Nog een film met Justin Timberlake en Cameron Diaz! Dat is natuurlijk nooit verkeerd. Heb niet al te hoge verwachtingen van deze film, want zo goed is hij niet. Wel prima voor een avondje vermaak op de bank met je vriendinnen, of gewoon lekker in je eentje in bed met een grote bak popcorn.

Heb jij deze films allemaal al gezien? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.