Films

De leukste meidenfilms op Netflix #3

Leuke_meidenfilms_op_netflix

Ik maakte al een deel 1 en 2 van De leukste meidenfilms op Netflix, vandaag is het tijd voor deel 3! Als ik niet aan het bloggen of lezen ben, dan kijk ik wel een serie of een film op Netflix. 

Friends with Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter (Mila Kunis) en haar nieuwste klant (Justin Timberlake) om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen. Een heerlijke film voor een relaxavondje met je vriendinnen! Deze film blijft leuk!

What Happens in Vegas

Een film met Ashton Kutcher vind ik eigenlijk altijd leuk, zo ook What Happens in Vegas. Cameron Diaz vertolkt deze rol ook erg grappig. Ik heb deze film al een aantal keer gezien, gewoon, omdat hij zo leuk is!

Magic Mike

Als voorbereiding op Magic Mike XXL die 2 juli uitkomt in Nederland, is het natuurlijk niet verkeerd om deel 1 Magic Mike nog eens even een keer te bestuderen met volle aandacht. Sixpacks, knappe mannen, sexy dansjes, kom maar op, ik zit er klaar voor! 😉

About Time

De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Hij ontdekt al gauw dat dit gave niet alleen voordelen, maar ook nadelen heeft. About Time is een heerlijke film om samen met je vriendinnen te kijken, maar misschien vindt je vriendje hem zelfs ook leuk. Niet alleen speelt knappe Rachel McAdams erin, ook Margot Robbie (uit The Wolf of Wallstreet) heeft een rolletje en dat is natuurlijk mooi meegenomen voor het mannelijk oog. Ook is de film niet té zoetsappig en romantisch. Kortom: een heerlijke film!

Bad Teacher

Nog een film met Justin Timberlake en Cameron Diaz! Dat is natuurlijk nooit verkeerd. Heb niet al te hoge verwachtingen van deze film, want zo goed is hij niet. Wel prima voor een avondje vermaak op de bank met je vriendinnen, of gewoon lekker in je eentje in bed met een grote bak popcorn.

Heb jij deze films allemaal al gezien? 

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply natasja juni 5, 2015 at 07:40

  inderdaad allemaal leuke films, en Netflix blijft groeien, ik ben er blij mee

 • Reply angelique juni 5, 2015 at 07:59

  Inderdaad erg leuke films! Ik heb ze allemaal al gezien haha. Ik blijf er wel bij dat ik ze liever op dvd heb als ik ze echt gaaf vind

 • Reply Anne juni 5, 2015 at 08:08

  Ik heb laatst About time gezien; erg leuk en inderdaad niet te zoetsappig.

 • Reply Melissa Charlotte juni 5, 2015 at 09:06

  Leuk! What happens in Vegas & About time heb ik nog niet gezien dus die kunnen weer op t lijstje.

 • Reply beautifulday4makeup juni 5, 2015 at 09:39

  About time en friends with benefits wil ik erg graag nog zien

 • Reply Iris juni 5, 2015 at 10:33

  Leuke films op een rijtje! Ik moet alleen nog About time zien volgens mij. Ga ik binnenkort snel doen 🙂

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 5, 2015 at 10:44

  Heel slecht maar.. Ik heb nog geen één van deze films gezien! Wel heb ik er allemaal van gehoord, en lijken ze me erg leuk. Vooral About Time, want ik ben gewoon dol op Rachel McAdams.

 • Reply Shaz juni 5, 2015 at 12:50

  Leuke aanraders! About Time en What happens in Vegas wil ik dolgraag nog zien. Friends with benefits was jammer genoeg niet zo leuk.

 • Reply Madelon juni 5, 2015 at 13:28

  Leuk lijstje! Ik heb ze nog niet allemaal gezien, dus die kan ik weer op mijn ‘nog te kijken’-lijstje zetten ^^

 • Reply Tamara juni 5, 2015 at 18:53

  Leuke films, ik heb alleen nog niet About time gezien. Gelukkig staat hij wel op Netflix!

 • Reply Esther juni 8, 2015 at 14:32

  About time lijkt mij echt heel leuk. 🙂

 • Leave a Reply