Netflix

De leukste meidenfilms op Netflix van dit moment


Zoals iedereen ondertussen wel weet haalt Netflix zo nu en dan heel wat films eraf. Gelukkig worden er ook genoeg weer toegevoegd. Hier is een lijstje met de allerleukste meidenfilms die op dit moment op Netflix staan.

No Strings Attached

Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?


What to Expect When You’re Expecting

De film is een moderne kijk op de liefde door de ogen van vijf koppels die met elkaar verbonden zijn door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Uiteindelijk zullen ze geconfronteerd worden met de universele waarheid: wat men ook plant, het leven brengt niet altijd wat men verwacht.

Clueless

Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn. Cher zoekt tegelijkertijd ook nog eens naar haar droomvriendje.

Stuck in love

Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, bespioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.

My Best Friend’s Girl

Dustin is niet echt een grote versierder en wanneer hij gedumpt wordt door zijn vriendin roept hij de hulp in van zijn maatje Tank. Hij is niet alleen een meester in versieren, maar ook in het beledigen van vrouwen. Na een etentje met Tank rennen de dames gegarandeerd weer terug naar hun ex. Maar Dustins vriendinnetje Alexis blijkt precies Tanks type te zijn, ze weerstaat zijn geintjes met groot gemak en Tank valt meteen voor haar.

Just my luck

De sexy Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door velen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Maar wanneer ze de sombere Jake (Chris Pine) ontmoet, realiseert ze zich te laat dat ze elkaars (on)geluk hebben overgenomen toen ze kusten op een feestje.

Everybody Loves Somebody

Clara is een beeldschone gynaecoloog van Mexicaanse komaf. Ze woont in Los Angeles als onverwacht haar ex-vriend opnieuw verschijnt. Niet goed wetende wat ze hiermee moet, bezoekt ze haar familie in Baja, Californië. Dit bezoek dwingt haar goed na te denken over haar leven en zichzelf open te stellen voor nieuwe romantische mogelijkheden.

Natuurlijk heeft Netflix nog véél meer heerlijke meidenfilms erop staan, dit is in ieder geval een kleine selectie van alle geweldige films!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *