Films

De leukste Marvel films voor komende 4 jaar!

Captain_America_CivilWar

Vorige week stond er een artikel online over de leukste Disney films die de komende 4 jaar zullen verschijnen. Vandaag laat ik je zien welke Marvel films zullen verschijnen de komende 4 jaar. Zoals je misschien weet is Marvel van Disney, en nu er zoveel mooie films bekend zijn gemaakt kan ik niet anders dan ook de Marvel films met jullie delen.

Captain America: Civil War
Captain America is terug! Deze film was al een tijdje geleden bevestigd. In deze film nemen Iron Man en Captain America het tegen elkaar op. Niet allee ndeze twee helden zijn terug te vinden, ook Black Widow (Scarlett Johansson) en Falcon zijn in deze film te vinden. De trailer is nog niet vrijgegeven, maar zodra dit gebeurt zal ik aan m’n pc geplakt zitten. De film zal 6 mei 2016 in de bioscopen verschijnen en ik ben erg benieuwd!

Doctor_Strange

Doctor Strange
De film waar niemand minder dan Benedict Cumberbatch in speelt: Doctor Strange. Er is nog niet veel bekend over de film, behalve dat hij 26 oktober 2016 zal verschijnen. Spannend!

guardian-of-the-galaxy-poster1

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Guardians of the Galaxy was een regelrechte hit, ik vond dat zo’n leuke film. Dat er een vervolg zou komen was al bekend maar helaas zijn er nog geen details vrijgegeven. Hij zal 5 mei 2017 in de bioscoop verschijnen. Even geduld nog, maar hij zal het wachten waard zijn.  Ik hoop dat de trailer snel zal verschijnen en dat de cast gelijk blijft.

tumblr_neq6oqtaZc1r0uccao1_1280

Thor: Ragnarok
Ik denk dat Thor mijn favoriete Avenger is. Natuurlijk, nadat de Avengers uit was gekomen, was al bekend dat er een nieuwe Thor film zou komen. I’m excited! Er wordt gefluisterd dat de Hulk in deze film wordt gespot, maar er is nog niet veel bekend. Op 3 november 2017 zal de film verschijnen in de bioscoop.

 

Blackpanther

Black Panther
Over de Black Panther film is al helemaal weinig bekend. Ik kende deze superheld nog niet zo heel goed. Chadewick Boseman zal de rol van de Black Panther op zich nemen. De film zal op 16 februari 2018 in de bioscoop verschijnen.

Avengers

Avengers: Infinity War part I
YES! Een nieuwe Avengers film. De Avengers zijn altijd een beetje speciaal voor me: dit is de allereerste film die ik samen met mijn vriend heb gezien. We hadden een date: we gingen eten maken en erna naar de Avengers. Sindsdien hebben we alle Marvel films in de bioscoop bezocht. Infinity War zal het eerste deel zijn van de nieuwe Avengers film, Marvel heeft namelijk besloten om hem op te splitsen in twee delen. Hij zal op 4 mei 2018 verschijnen in de bioscoop.

Captain-Marvel-Movie-Logo-Official

Captain Marvel
Een vrouwelijke superheld die haar eigen film zal krijgen! Ook over deze film is vrij weinig bekend. Hij zal 6 juli 2018 in de bioscoop verschijnen.

 

Inhumanslogo

Inhumans
Marvel’s eigen versie van X-men! Wow, ik ben hier echt heel benieuwd naar. Er is wederom weinig bekend, enkel dat hij 2 november 2018 in de bioscoop zal verschijnen. Ohja, en dat Vin Diesel continu hints af geeft dat hij in de film zal spelen. Echter is dit nog niet bevestigd, dus dit is een kwestie van afwachten.

 

Avengers-Infinity-War-Logo-Official

Avengers: Infinity War- Part II
Het tweede deel van Infinity War van de Avengers! Als de film in tweeën is gesplitst, kan het bijna niet anders dan dat het een goede film zal zijn. Toch? Ik ben niet anders gewend van Marvel/de Avengers. Deze film zal 3 mei 2019 in de bioscoop verschijnen. We moeten nog ruim 3,5 jaar er op wachten maar dat wachten zal zeker beloond worden.

9 nieuwe Marvel films… Als liefhebber van Marvel kan ik niet anders dan zeggen dat ik heel blij ben! Ik ben benieuwd naar alle onbekendere superheldenfilms, maar ook zéker naar de Avenger films. I love them!

Naar welke Marvel film kijk jij het meeste uit de komende 4 jaar?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply hetboekenik november 13, 2015 at 08:23

  Jippie, ik ben er erg benieuwd naar. Ik hou van de marvel films

 • Reply Nessa november 13, 2015 at 11:38

  Ik wil ze allemaal zien! Hoewel ik moet bekennen dat ik niet zo erg uitkijk naar Doctor Strange, vanwege Benedict – het is een goede acteur maar ik vind hem gewoon helemaal niks.. XD

 • Reply Shaz november 13, 2015 at 12:50

  Ik ga ze zeker allemaal bekijken, maar mijn favoriete films blijven toch die van Thor.

 • Reply Esther november 13, 2015 at 17:34

  Ik ben benieuwd naar ze allemaal, haha. Ik hou van marvel!

 • Reply Michelle Verdienen november 15, 2015 at 03:23

  Captain Marvel is absoluut geen vrouw. Het is eigenlijk Superman in de stripverhalen, de voorganger ervan.

 • Reply Noa november 20, 2015 at 20:09

  Ik vind superhelden leuk, maar op de een of andere manier lijken deze films van Marvel me niet echt aan te spreken…

 • Leave a Reply