Boekrecensies,  Kookboeken

De leukste kookboeken voor op je verlanglijstje

 photo IMG_3709a.jpg

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat er weer surprises en gedichten gemaakt moeten worden en daar komen misschien ook verlanglijstjes aan te pas! Ik zet vandaag voor jullie vier leuke kookboeken op een rijtje die perfect op je verlanglijstje kunnen! 

 photo IMG_3711a.jpg

 photo IMG_3712a.jpg

Jamie in 15 minuten
Het kookboek ‘Jamie in 15 minuten’ staat bomvol lekkere recepten. Het is alleen al leuk om door het boek heen te bladeren voor de prachtige foto’s die erin staan. Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Je hebt recepten met kip, rund, varken en ga zo maar door. Ook staan er nog een aantal lekkere ontbijtreceptjes in en wat dingen over gezonde voeding. In het begin wordt er wat verteld over hoe je het eten leuk kunt serveren en over de voorraadkast. Super handig allemaal! Jamie in 15 minuten kost €29,95.

 photo IMG_3713a.jpg

 photo IMG_3714a.jpg

The Culy Way of Life
In The Culy way of life laat Monique van Loon je zien dat culinair genieten op 1001 manieren kan. Van een dinner for one tot ‘s nachts sneaken naar de keuken en hoe je met de ingrediënten die je in huis hebt makkelijk en snel iets kunt maken. Er staan een heleboel lekkere recepten in, maar Monique leert je ook hoe je de tafel hoort te dekken en hoe je de perfecte Instagram foodfoto maakt. Het boek is heel vormgegeven en de foto’s zijn prachtig. The Culy Way of Life is een perfect cadeautje voor jezelf rond de feestdagen, maar ook voor anderen. Dit is meer dan een kookboek, dit is The Culy Way of Life. The Culy Way of Life kost €19,95.

 photo IMG_3715a.jpg

 photo IMG_3716a.jpg

Chickslovefood – Het 5 or less-kookboek
Drie jaar geleden begonnen Elise en Nina de foodblog Chickslovefood.com. Iedere dinsdag posten de chicks een origineel recept dat maximaal 5 ingrediënten bevat. Nu hebben ze een kookboek uitgebracht met golden oldies en nieuwe recepten! Makkelijk en snel te bereiden en met weinig ingrediënten. Ideaal! Het Chickslovefood kookboek kost €18,95.

 photo IMG_3717a.jpg

 photo IMG_3718a.jpg

Lekker en Simpel
Over het Lekker en Simpel-kookboek heb ik laatst nog een artikel geschreven, maar die mag ook zeker niet ontbreken in dit lijstje! In het Lekker en Simpel kookboek staan 100 gerechten die simpel te bereiden zijn. Veel hoofdgerechten, taarten waar je geen oven voor nodig hebt, ontbijtrecepten en bijgerechten. Ik heb okok een Maltesertaart voorbij zien komen. Die MOET ik maken! Ik hoor het graag! Het Lekker en Simpel-kookboek kost €19,95.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *