De leukste Harry Potter printables - Adorable Books
Overig

De leukste Harry Potter printables

HP1

Ik ben dol op free printables! Het liefste vul ik mijn hele huis met fotolijstjes en deze freebies.  Eerlijk is eerlijk, printables die boekgerelateerd zijn vind ik duizend keer leuker. Ik was laatst het internet aan het afstruinen en kwam allerlei Harry Potter quotes tegen… Hoe leuk?! Ik heb er maar liefst 12 op een rijtje gezet en deel ze vandaag met jullie.

1. I solemnly swear that I am up to no good.. De bekende quote uit Harry Potter and the Prisoner and Azkaban! Hoe tof? Je vindt hem hier. // 2. Helemaal in het lettertype van Harry Potter Really like it! Je vindt hem hier. // 3. Wingardium Leviosa, Expecto Patronum.. Allerlei bekende spreuken die we maar al te vaak in de films voorbij hebben horen komen. Je vindt hem hier.

HP2

4. Wat meer kleur in deze printable! Je vindt hem hier. // 5. Butter beer… Hadden we dat maar in de echte wereld! In Harry Potter komt het zo veel voor. Ik vind deze printable erg leuk, het lijkt net op een échte poster. Je vindt hem hier.  // 6. Deze mooie quote is een echte quote die me doet denken aan Harry Potter, je leert van de films dat je nooit moet opgeven. Je vindt hem hier.

HP3
7. Een quote van Albus Dumbeldore. Je vindt hem hier. // 8. Wauw, wat een onwijs mooie printable van Harry en Voldemort! Je vindt hem hier. // 9. Dit symbool is natuurlijk een en al Harry, en je kunt er bijna niet omheen. Ik denk dat iedereen wel herkent. Je vindt hem hier.

HP4
10. Ik ben dol op uilen, en deze niet-officiële filmposter van de eerste film vind ik dan ook heel tof. Je vindt hem hier. // 11. Ook deze printable heeft met de eerste film, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, te maken. De grote you’re a wizard, Harry! quote staat in beeld. Die herken je vast wel! Je vindt hem hier. //12. Deze quote vind ik erg mooi, ook vanwege het logo van Hogwarts bovenin. Je vindt hem hier.

Heb jij thuis ook printables hangen?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale september 27, 2015 at 15:20

  Wat een leuke, zeg! Misschien dat ik er binnenkort eens eentje ga uitprinten en inlijsten. 🙂

 • Reply Jet september 27, 2015 at 15:51

  Ik heb ook heel wat screenshots met dit soort spreuken op mijn telefoon staan 🙂

 • Reply Gerrianne september 27, 2015 at 18:44

  Ze zijn erg leuk!
  Ik zou graag wat van zulke teksten in mijn klas op willen hangen, maar dan in het Nederlands. Ik ga op zoek.
  Tnx voor de tip!

 • Reply Karlijn september 27, 2015 at 20:35

  Oeh, nummer 4 vind ik leuk! Die zou ik wel ergens op willen hangen 🙂

 • Reply Daniëlle september 28, 2015 at 10:15

  Yay, super leuk. Ik ben van plan de boeken in oktober weer te gaan herlezen!

 • Reply Naomi september 28, 2015 at 12:03

  Wat gaaf! Ik heb alle films gezien van Harry Potter en ik ben van plan om snel de boeken te lezen!

  x

 • Reply Simone september 28, 2015 at 18:33

  Deze zijn echt ontzettend gaaf. Ik vind alles van Harry potter gaaf. Alleen zou ik het niet in mijn woning ophangen. Dat vind ik dan weer een beetje gek op een of andere manier.

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 11:56

  Gaaf! 🙂

 • Reply Els oktober 7, 2015 at 15:00

  Hier hangt er standaard 1 op de deur, op dit moment hangt er: Yesterday was yesterday focus on today

 • Leave a Reply