Algemeen,  Films

De leukste films van 2015

leukste-films-2015

In 2015 zijn er weer een heleboel gave films uitgekomen. Ik heb ze natuurlijk niet allemaal gezien, maar in deze lijst kun je wel zien welke films ik afgelopen jaar heb gekeken. Ik heb een selectie gemaakt van de leukste films van 2015! 

Inside Out

Een van de leukste animatiefilms van 2015: Inside Out! Echt leuk om samen met je jonge zusjes of broertjes te kijken, maar ook gewoon samen met je vriend of vriendin! Echt een leuke film!

Paddington

Ook Paddington is een hele leuke animatiefilm om te kijken als je daarvan houdt! Ik ben naar deze film geweest met mijn nichtjes en die vonden het prachtig!

Spy

Hardop lachen gegarandeerd bij Spy! Melissa McCarthy speelt haar rol briljant en ook over de bijrollen is goed nagedacht. Super leuke film!

Ex Machina

Een hele bijzondere film over de toekomst van kunstmatige intelligentie en robots. Heel bijzonder om te zien! Hoe zou het zijn als er zulke geavanceerde robots waren dat je niet eens merkt dat het een robot is?

The Gift

Als je zin hebt in een super spannende thriller, dan moet je zeker The Gift gaan kijken. Schrikmomenten gegarandeerd en het is daarnaast gewoon een vermakelijke film.

The Hunger Games: Mockingjay Part II

Dé film waar we met z’n allen meer dan een jaar op hadden gewacht. Het avontuur van The Hunger Games is over. Het was een hele vette laatste film, maar het is goed dat het afgelopen is, anders werd het denk ik te veel uitgekauwd, wat denken jullie?

The Age of Adaline

Een film met mijn favoriete vrouwelijke actrice (Blake Lively) en de knapste man van Nederland (Michiel Huisman)? Dat moet wel een groot feest zijn, en dat was het ook! Wat een fijne film dit! Ik heb weer super veel zin om deze film te kijken!

Beasts of no Nation

De eerste Netflix film was een goede! Super indrukwekkende film over kindsoldaten en oorlog. Heel bizar om te beseffen dat dit echt gebeurt.

Ja, ik wil!

De leukste Nederlandse film van afgelopen jaar is toch zeker wel Ja, ik wil! Een heerlijke film waarbij je geheid met een vrolijk gevoel de bioscoopzaal uitloopt.

The Longest Ride

Nicholas Sparks films blijven tha best. Ik kan nu al niet wachten tot ik The Choice mag gaan bewonderen die in februari uitkomt. The Longest Ride was ook weer een heerlijke zwijmel romantische film, love it!

Wat was de leukste film die jij afgelopen jaar hebt gezien? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.