7x de leukste films om met Valentijn te kijken - Adorable Books
Films

7x de leukste films om met Valentijn te kijken

50-first-dates
Vandaag is het Valentijnsdag! De dag om ontzettend leuke dingen te doen met je geliefde, maar natuurlijk ook de dag om heerlijk binnen warm een goede film te kijken. Hier zijn 7 ontzettend leuke films die perfect zijn om met Valentijn te kijken.


Under the Tuscan Sun
Deze film is een van mijn lievelingsfilms en zo ontzettend mooi!
Als Frances, een schrijfster uit San Francisco die net verlaten is door haar echtgenoot, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!


When in Rome
Beth Harper (Kristen Bell) is een jonge, ambitieuze New Yorker. Het enige probleem is haar complete ongeluk in de liefde. Maar wanneer Beth voor de bruiloft van haar zus naar Rome reist, steelt ze munten uit ‘de fontein der liefde’. Dit heeft als gevolg dat ze vanaf dat moment continu achtervolgd wordt door verschillende mannen die haar geliefde willen zijn.


50 first dates
Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.


This means war
’s Werelds dodelijkste CIA-agenten zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden tot ze beiden verliefd worden op dezelfde vrouw. Ze waren eens verantwoordelijk voor de ondergang van vijandelijke naties, nu echter gebruiken ze hun onvergelijkbare vaardigheden en een eindeloze reeks van hoogtechnologische gadgets tegen hun grootste aartsvijand ooit – elkaar.


Shrek
Eigenlijk is dit een romantisch verhaal toch?
De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z’n privacy gesteld is. Farquaad maakt een deal met Shrek: als hij de mooie prinses Fiona redt uit een kasteel dat bewaakt wordt door een draak, krijgt Shrek z’n land terug.


Notting Hill
De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.


Enough said
Eva (Julia Louis-Dreyfus) is een droevige gescheiden vrouw. Wanneer ze de sterke Marianne (Catherine Keener) ontmoet, een vrouw die zich in dezelfde situatie als zij bevindt, wordt ze aangestoken door haar levensvreugde en vertrouwen. Eva besluit daarop om haar leven in eigen hand te nemen en ze maakt een afspraak met Albert (James Gandolfini). Maar de zaken worden ingewikkeld, wanneer blijkt dat Albert de ex-man van Marianne is.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Naomi februari 14, 2016 at 10:14

  Under the tuscan zun moet ik echt nog een keer kijken!

  x

 • Reply Judith februari 14, 2016 at 10:47

  Wat een prachtige films! Ik ken er nog niet zoveel, dus daar komt hopelijk snel verandering in. 🙂

 • Reply Kelly februari 14, 2016 at 12:04

  Notting Hill is één van mijn favoriete films, en 50 first dates vond ik ook erg leuk. Zelf ben ik gisteravond met mijn vriend naar de bios geweest en hebben we The Choice gekeken. Een absolute aanrader, prachtige & romantische film.

 • Reply Story addict februari 14, 2016 at 16:28

  Hihi, ik moest wel lachen dat Shrek ook in het lijstje staat: had alleen maar ‘zwijmel’-films verwacht 😉 . Maar je hebt wel gelijk: het ís een romantisch verhaal (en ook een hele leuke film!)

 • Reply Esther februari 14, 2016 at 16:58

  When in Rome lijkt mij heel leuk! 🙂

 • Reply Ayla februari 14, 2016 at 19:33

  Notting Hill wil ik ook nog heel graag zien 😀

 • Leave a Reply