De leukste Disney films voor komende 4 jaar!
Binnenkort, Films

De leukste Disney films voor komende 4 jaar!

Walt_disney_pictures
Wow, wacht eens even. Komende vier jaar?! Ja, zeker wel! Disney heeft de hele lijst vrijgegeven van alle films die zij komende vier jaar zullen gaan uitgeven. In totaal zijn dit er 32(!!). Hier alvast een klein deel, zodat jij je alvast kan gaan voorbereiden voor 2016, 2017, 2018 en 2019.

The Good Dinosaur
The Good Dinosaur komt deze maand al uit! Vanaf 25 november is hij te zien in alle bioscopen in Nederland! Stemmen zijn onder andere ingesproken door Raymond Ochoa, Jeffrey Wright en Steve Zahn.

Zootopia
Van de makers van Frozen en Big Hero 6 komt hier.. Zootopia! Alleen al het begin van de trailer vind ik geweldig. Ik kan niet wachten om hem te zien.
De stemmen zijn ingesproken door Idris Elba, Jason Bateman en Ginnifer Goodwin. De film zal op 1 april 2016 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

The Jungle Book
Woa, ja hier zaten wij zeker weten al op te wachten. Met Scarlett Johansson, Idris Elba en Bill Murray kan het niet anders dan een topfilm worden. Van de makers van Pirates of the Caribbean en Iron Man. Deze film is natuurlijk iets anders dan wij normaal gesproken gewend zijn van Disney. Iedereen kent wel het Jungle Book verhaal. Aan de trailer te zien zal het nu een stuk spannender worden!

Through the Looking Glass
Alice keert terug naar Wonderland! Johnny Depp, Helena Bonham Carter en Mia Wasikowska zijn natuurlijk terug te zien. De film wordt niet meer gedaan door Tim Burton, zoals in het vorige deel wel het geval was. Deze keer is het de taak aan James Bobin, hij heeft onder andere ook The Muppets gedaan. Ik ben benieuwd, eigenlijk is een film met Johnny depp sowieso nooit verkeerd.
Through the Looking Glass is te zien vanaf 1 juni 2016 in alle Nederlandse bioscopen.

Finding Dory
HOEVEEL mensen kijken hier al wel niet naar uit? Niet een paar maanden maar echt al meer dan een jaar. Ik weet nog wel hoe blij ik was toen ik zag dat deze film zou komen (het internet ontplofte een beetje). Ik kan niet wachten op de eerste echte volledige trailer.
Finding Dory is te zien vanaf 28 juni 2016 in alle Nederlandse bioscopen.

The BFG
Roald Dahl, wie kent hem niet?! Vroeger heb ik het boek ‘De grote vriendelijke reus’ verslonden. Een film door Steven Spielberg. Kan dit dan überhaupt fout gaan? De rollen worden gespeeld door Rebecca Hall, Mark Relance en Jemaine Clement. Mark Relance als The BFG. Ik ben benieuwd!
De film is te zien vanaf 30 juli 2016 in alle Nederlandse bioscopen.
The-BFG-550x280

Moana
Misschien is dit wel een van de films waar ik echt naar uit kijk. Alleen al naar de foto kijken maakt mij blij en enthousiast.
De film is vanaf 1 december 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.
moana-will-be-released-november-23-2016

Beauty and the Beast
Met Emma Watson (!!) en Dan Stevens (!!). Wij zijn NU al enthousiast. Alleen al door deze twee namen. Ook iedereen kent dit sprookje en ik ben reuze benieuwd hoe ze deze film neer zullen gaan zetten.
De film is vanaf 29 maart 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.
image

Cars 3
Een derde Cars film alweer! Vooral kinderen (oké wij stiekem ook wel een beetje) vinden Cars nog steeds hartstikke leuk. Waarom dan niet een derde deel? Precies, het kan. Dus waarom niet.
Cars is vanaf 16 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Daar is hij dan hoor, deel 5! Met onder andere Johnny Depp, Kaya Scodelario Javier Bardem en als een kleine verrassing.. Orlando Bloom! De laatste pirates film kwam uit in 2011, hoog tijd voor een nieuwe dus.
De film kan je vanaf 12 juli 2017 zien in alle Nederlandse bioscopen.
pirates-caribbean-johnny-depp

Coco
Over deze film is nog vrij weinig bekend. Wel is het geïnspireerd op het Mexicaanse “Dia de lost Muertos”. Ik ben benieuwd en kijk al uit naar de eerste trailer!
Coco is ongeveer vanaf eind november 2017 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Gigantic
Disney maakt zijn eigen versie van Jack and the Beanstalk. Dit verhaal kennen de meeste van ons vast wel. Ik ben benieuwd hoe Disney hier weer zijn eigen draai aan zal gaan geven.
Gigantic zal ergens in maart 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Toy Story 4
Hoeveel roddels zijn hier niet al over geweest? Hij kwam wel, hij kwam niet.. Deze keer is het dan toch echt bevestigd.. er komt een Toy Story 4 aan! Na 8 jaar komt een dan eindelijk een nieuwe film.
De film is vanaf 27 juni 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.
maxresdefault

The Incredibles 2
Ook hier komt een tweede deel van, hoera! Het is wel nog een wachten, want de film komt pas eind juni 2019 uit. Gelukkig kunnen we ons in die tussentijd vermaken met alle andere nieuwe Disney films die uit zullen komen.
maxresdefault-2

Kan je nagaan dat dit pas een klein deel is van de films die zullen uitkomen komende jaren. Naar welke van deze ben jij benieuwd?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Anouk november 6, 2015 at 06:58

  Ahh ik kan niet wachten op Jungle book en Beauty and the beast. Ik zit alvast klaar met mijn popcornbakje haha

 • Reply Madelon november 6, 2015 at 08:54

  Oh wat een mooie films komen er aan <3 Beauty and the Beast is één van mijn favorieten! En de nieuwe Jungle Book ziet er ook echt heeeeel gaaf uit.

 • Reply hetboekenik november 6, 2015 at 09:53

  Daar lijken weer enkele juweeltjes tussen te zitten!

 • Reply Shaz november 6, 2015 at 10:38

  Wat leuk! Ik kijk erg uit naar Moana en Beauty and the Beast.

 • Reply Tamara november 6, 2015 at 11:09

  Wat een leuke films weer! Wat leuk dat Emma Watson in beauty and the beast zit ! Die ga ik zeker bekijken!

 • Reply Naomi november 6, 2015 at 11:57

  TOY STOY 4!!! Ik vind die films zo leuk!!! Er zitten nog een paar echt hele leuke zeg!

  x

 • Reply Karlijn november 6, 2015 at 12:12

  Jaa, Beauty and the Beast! Daar kijk ik heel erg naar uit 🙂

 • Reply Jet november 6, 2015 at 15:56

  Aaah Incredibles 2, te gek!!! De eerste blijft leuk!! Enne… EMMA WATSON!!!!

 • Reply Anneke november 6, 2015 at 20:22

  Ik zou wel graag weer eens een Disneyfilm willen zien met de ‘oude’ manier van tekenen, ik vind het de laatste tijd niet zo mooi. Te cartoonachtig.

 • Reply Rosa november 7, 2015 at 22:54

  Ben niet zo van de tekenfilms, maar Beauty and the beast met Emma Watson MOET ik natuurlijk zien!

 • Reply Vivian november 9, 2015 at 13:29

  Jaaa, zo leuk! Er zitten een paar tussen waar ik niet echt om geef (Cars, Incredibles) maar ik ben wel echt onwijs benieuwd naar Beauty and the Beast, Through the Looking Glass en Zootopia!

 • Reply Esther november 9, 2015 at 14:34

  Aaaaah super leuk! 🙂 Ik ben benieuwd naar de rest van de lijst van de disney films die gaan uitkomen!

 • Leave a Reply