Algemeen

De leukste bookshelf tours op YouTube

leukste bookshelf tours op YouTube

YouTube is mijn grootste vriend, ik kan er geen genoeg van krijgen. Soms kan ik me er echt uren mee vermaken en kan ik eindeloos zoeken naar nieuwe video’s. Dat heb ik vaak ook met boekenkasten: ik verdrink echt in die video’s. Vooral de Amerikanen delen prachtige bookshelf tours, ongelooflijk. Dat wil ik ook. Ik zet de leukste op een rij voor je.

Wat. Een. Boeken. Kast. Met maar liefst 600 boeken is dit echt een onwerkelijke situatie, ik kan me niet voorstellen dat ik zoveel boeken zou hebben dat mijn muur vol stond. En ze staan nog allemaal op kleur ook! Echt, prachtig om te kijken maar ook enorm onwerkelijk, haha. Gevalletje ‘goals’.

In 30 minuten laat deze BookTuber je AL haar boeken zien, hoe tof?! Ik vind het trouwens gaaf dat ze zwarte kasten heeft en niet de standaard IKEA Billy boekenkasten. Ze heeft een YA-section, een ‘classic’ section, een section met recensie-exemplaren een Harry Potter-section en nog veel meer. En ze staan allemaal op kleur, hoe gaaf?! Ze was alleen al 13 minuten bezig met de Young Adult sectie, echt geweldig!

My, oh, my! Hannah is een geweldige BookTuber, ik ben echt fan. Ze heeft 4 bookshelves en 1 kleinere, en ze staan allemaal op genre. Geen kleurgevalletje, dus. Daarnaast zijn het 460 (!!!) boeken, ook weer enorm bizar. Deze kast vind ik geweldig, dit is ook hoe ik het zou doen: allemaal op genre en op gevoel.

April heeft ZO veel boeken en ze staan allemaal op kleur. Ik kan echt niet geloven dat mensen daar de tijd voor nemen, haha! Ik heb dan ook niet veel geduld hiervoor. Wel vind ik het enorm gaaf staan, alle boeken op deze manier.

Meer inspiratie nodig? Zoek dan vooral eens op YouTube op ‘bookshelf tour 2018′, je komt er ZO veel tegen! Ik vind vooral de recente leuk en om dan vervolgens te kijken hoe het de jaren ervoor eraan toe ging. Zo gaaf om zo’n verschil te zien.

Foto is via Unsplash.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.