Overig

De leukste boeken voor Valentijn

Morgen is het Valentijn! Hartjes, zwijmelfilms, zwijmelmuziek en natuurlijk boeken! Misschien zoek je nog een leuk cadeau voor iemand (waarom zou je alleen je liefde een Valentijnscadeau kunnen geven?), of misschien besteed jij liever je dag aan een goed boek. Om je dan toch een beetje in de stemming te brengen, staan hier een aantal boeken die wij perfect bij valentijn vinden passen.

zwaar

De zwaar serie is perfect om lekker weg te zwijmelen bij het liefdesverhaal van Isa en Ruben. Het was bij deze boeken zelfs zo erg dat Tedje een beetje verliefd werd op Ruben ­čśë
Wat wil je nog meer bij een liefdesverhaal?

valentijn
Haar dag en zijn jaar is een tweeluik en ontzettend romantisch. Bij dit boek kon ik enorm wegzwijmelen, want hey.. Parijs! En zelfs Amsterdam maken ze in dit boek ontzettend romantisch.
Warm bodies zou je misschien niet zo snel als een liefdesverhaal zien. Zombies zijn nou niet wat je noemt romantisch.. Maar in dit verhaal wel! R is gewoon een schatje. Bij dit verhaal zat ik constant hardop ‘awww…’ te zeggen.

valentijn 2
Jennifer Probst, voor mij een soort koningin als het gaat om liefdesverhalen. De softie van 50 tinten.
De eerste 2 boeken zijn de eerste delen van haar series, het laatste deel is een stand alone boek. Al haar verhalen zitten vol met romantiek en gewoon heel, heel veel liefde en daten. Heerlijke boeken om bij weg te zwijmelen!

valentijn 3
Dubbelspel is gewoon een typische chicklit van Nederlandse bodem. Liefde, verdriet, humor en n├│g meer liefde! Dit boek is gewoon heel fijn om te lezen.
Eleanor & Park vertelt het perfecte liefdesverhaal. Het verhaal over eerste liefdes en alles wat daarbij hoort.
Versjes van Lars is weer iets anders. De versjes van Lars zijn klein, kort en brengen een glimlach op je gezicht. Ideaal om de versjes over te schrijven in je liefdesbrief, of om natuurlijk voor jezelf te lezen en de dag een beetje vrolijker te beginnen.

valentijn 4
Als je aan Nicholas Sparks denkt, denk je aan? Juist, liefde.
Daarom passen deze boeken z├│ goed bij een dag als valentijn. Een liefdesboek met veel, veel, veel liefde. Meer heb je niet nodig!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *