De leukste boek printables #2 - Adorable Books
Overig

De leukste boek printables #2

A

Vorige week zette ik allerlei leuke printables op een rijtje die met Harry Potter te maken hadden. Super leuk! Ik word zo blij van leuke printables! Vandaag heb ik weer een onwijs leuk artikel in petto voor jullie: boekgerelateerde printables. Me like! 

1. Een kleurrijke printable, het geeft me op de een of andere manier een heel zomers gevoel met al die kleurtjes. Leuk! Je vindt deze printable hier. // 2. Hey, weer een Harry Potter quote. Jup! Ik kwam deze prachtige quote van Albus Dumbledore tegen. Je vindt deze printable hier. // 3. Zoveel boeken, zo weinig tijd. Dat is het leven. Je vindt deze printable hier.

B
4. Deze kleur herkende ik meteen van de film The Perks of Being a Wallflower. Je vindt deze printable hier.  // 5. Haha, dit is zó waar. Je kunt niet maar één chipje eten, dus je moet ook meer boeken lezen! Je vindt deze printable hier.  // 6. Deze prachtige quote van Katniss Everdeen <3 Je vindt deze printable hier.

C
7. Met boeken zijn we nooit alleen! Je vindt deze printable hier.  // 8. Peter Pan… Zo’n prachtig verhaal! Je vindt deze printable hier. // 9. Jaaaa, een quote van Tessa Gray van de Clockwork Angel. Echt een mooi boek, die moet je lezen!  Je vindt deze printable hier.

D
10. Vanavond mag niemand me storen: ik ben aan het lezen! 😉  Je vindt deze printable hier. // 11. Deze quote is zó waar! Ik vind dat mensen die (veel) lezen zich beter kunnen inleven in situaties. Je vindt deze printable hier. // 12. Een mooie quote van Shakespeare! Je vindt deze printable hier.

Welke quote is volgens jou de mooiste quote? 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lonneke oktober 3, 2015 at 17:00

  Ik vind deze zo leuk! Wil ze later echt ophangen in een kamer met al mn boekenkasten ^^ Is er een speciale website waar je ze vind?

 • Reply Karlijn oktober 3, 2015 at 19:41

  Die van ‘Not tonight, I’m reading’ is leuk!

 • Reply Naomi oktober 4, 2015 at 12:37

  Allemaal zijn ze leuk!

 • Reply hetboekenik oktober 4, 2015 at 13:44

  Zo leuk. Nieuwe wallpapertjes voor mij 🙂

 • Reply Esther oktober 4, 2015 at 17:53

  Er staan echt hele mooie bij. <3

 • Reply Vivian oktober 5, 2015 at 15:04

  Ze zien er allemaal zo leuk uit! Ik denk dat ik ze ga samenvoegen tot een nieuwe wallpaper <3

 • Leave a Reply