Filmrecensies, Films

De leukste animatiefilms

 photo PicMonkeyCollageAB.jpg

Animatiefilms kinderachtig? Welnee! Wij zijn er dol op! Vandaag laten we onze favoriete animatiefilms zien aan jullie.

Up

In Up zoekt de 78-jarige Carl het avontuur hogerop. Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest.

Tsja, what to say? Deze film kent denk ik iedereen wel. Wat mij betreft een van de beste animatiefilms ooit. Er zit humor in, maar ik kan me voorstellen dat je ook een traantje moet laten aan het begin van de film. Voor de mensen die de film nog nooit hebben gezien, ga hem echt kijken!! Ook recensente Danique V. kan deze film wel honderd keer kijken. Ze kent hem zelfs uit haar hoofd!

Dispicable Me 1 & 2

It’s so fluffy I’m gonna die!!! IT’S SO FLUFEHHH!! Deze quote van de kleine Agnes kent denk ik iedereen wel. Wat een cutie! Er is inmiddels ook een deel 2 van de film, waar ik ontzettend blij mee was. Nog meer grappige scènes met de minions, Gru en Agnes.

The Croods

The Croods gaat over de aller eerste familie in de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens. Ik vond deze film onwijs grappig en ik heb nu meteen weer zin om hem te kijken! De details in deze film zijn ook erg goed.

Frozen

Zeg ik Frozen, zeg jij: Let it goooooo let it gooooo! Toch? Ik heb de film nu één keer gezien, maar toch ken ik de liedjes al uit mijn hoofd. Dit is zo’n leuke en vrolijke film! Vooral Oscar vond ik erg grappig en de Duitse man in het hutje. ‘JA?’

How to train your dragon 1 & 2

De favoriete animatiefilms van recensente Yara. Waarom? Ze vindt het een heel origineel verhaal én er komen draken in voor! In deze film staat moed centraal, maar dat is niet het enige. Ook komt er heel veel humor in voor. Yara is helemaal gek van de twee films! Ook Danique V. vindt deze twee films helemaal te gek. Ze dacht eerst dat ze het niks zou vinden, maar toch heeft ze de hele film geboeid zitten kijken en ze heeft de films daarna zelfs meerdere malen gezien!

Wat is jouw favoriete animatiefilm? 

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Annabel augustus 10, 2014 at 09:00

  Ik ben dol op animatie films! Ik ben een groot Disney fan dus alle Disney films heb ik wel gezien. Mijn dochtertje van twee is op dit moment groot fan van Frozen en ik kijk graag mee haha.

  • Reply Gertrude juli 22, 2016 at 04:51

   I have your 4″ flip kit and your 2&23;48#drop springs ! As well as shocks. Do I need both the upper and lower control arms to achieve the 4″ front drop or will I be OK with just the upper?Thanks

 • Reply Emmy augustus 10, 2014 at 09:22

  Ik hou van animatiefilms.. Maar dan vooral degene die niet zo populair zijn. Al deze hierboven kennen we nu wel.. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar The Secret of Kells (mijn favo). Prachtig geanimeerd, vol keltische historie en mooie liedjes.

  • Reply Danique V. augustus 10, 2014 at 09:51

   Haha ik kan er ook nog zát opnoemen, maar dit zijn vooral degene die wij echt meerdere keren hebben gezien (en populair zijn ja) ! Die jij opnoemde ken ik nog niet, misschien dat ik hem een keer ga kijken!

   • Reply Emmy augustus 10, 2014 at 09:54

    Het is – als lezer zijnde – veel leuker om nieuwe toffe animatiefilms te leren kennen. Vind ik dan. Want grote kans dat elke bezoeker al een aantal van deze films meerdere malen heeft gezien. 😉 Ik wil juist nieuwe juweeltjes kunnen ontdekken. 😛

    • Reply Danique V. augustus 10, 2014 at 09:59

     Haha snap ik, en die komen ook nog ! 🙂 Alleen dit zijn onze favoriete en die zijn toevallig razend populair.

 • Reply Elisa augustus 10, 2014 at 10:47

  OOH minions love them 😀 Ik ben de tel kwijt hoeveel keer ik die films nu al heb gezien. Rio 2 vond ik ook heel leuk ( vooral doordat blue zo geweldig is :D)

 • Reply Lisa augustus 10, 2014 at 11:25

  Up en Despicable Me <3 Ik heb toevallig laatst in London nog Despicable Me 2 voor de tweede keer gezien, haha! Ik kon het écht niet laten. Ik heb zo'n zwak voor de minions <3

 • Reply Zwartraafje augustus 10, 2014 at 17:19

  Iedere keer dat ik ergens een banaan zie liggen denk ik automatisch ‘Bananaaaaaaaa’. Yep, nog steeds. Die minions zijn echt wel ideaal om je op te beuren wanneer je een dipje hebt.

 • Reply Roos augustus 10, 2014 at 17:50

  Despicable me 😀

 • Reply Annelies augustus 10, 2014 at 19:13

  Frozen vond ik ook heel mooi.

 • Reply Inge augustus 10, 2014 at 19:59

  <3 the Minions!! haha … Brave is ook een hele leuke :)!

 • Reply Jolien augustus 10, 2014 at 20:01

  Echt leuk! Ik hou echt van alle Disneyfilms, zoals Frozen en Rapunzel <3 Ice Age vind ik ronduit hilarisch, en ook Shrek vind ik tof!

 • Reply Esther augustus 11, 2014 at 18:28

  Allemaal leuk! Maar ik hou echt van the minions <3

 • Reply Lisanne augustus 13, 2014 at 17:51

  Tangled vond ik ook leuk! En inderdaad de liedjes uit Frozen zijn erg aanstekelijk :p

 • Leave a Reply