Filmrecensies,  Films

De leukste animatiefilms

 photo PicMonkeyCollageAB.jpg

Animatiefilms kinderachtig? Welnee! Wij zijn er dol op! Vandaag laten we onze favoriete animatiefilms zien aan jullie.

Up

In Up zoekt de 78-jarige Carl het avontuur hogerop. Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest.

Tsja, what to say? Deze film kent denk ik iedereen wel. Wat mij betreft een van de beste animatiefilms ooit. Er zit humor in, maar ik kan me voorstellen dat je ook een traantje moet laten aan het begin van de film. Voor de mensen die de film nog nooit hebben gezien, ga hem echt kijken!! Ook recensente Danique V. kan deze film wel honderd keer kijken. Ze kent hem zelfs uit haar hoofd!

Dispicable Me 1 & 2

It’s so fluffy I’m gonna die!!! IT’S SO FLUFEHHH!! Deze quote van de kleine Agnes kent denk ik iedereen wel. Wat een cutie! Er is inmiddels ook een deel 2 van de film, waar ik ontzettend blij mee was. Nog meer grappige scènes met de minions, Gru en Agnes.

The Croods

The Croods gaat over de aller eerste familie in de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens. Ik vond deze film onwijs grappig en ik heb nu meteen weer zin om hem te kijken! De details in deze film zijn ook erg goed.

Frozen

Zeg ik Frozen, zeg jij: Let it goooooo let it gooooo! Toch? Ik heb de film nu één keer gezien, maar toch ken ik de liedjes al uit mijn hoofd. Dit is zo’n leuke en vrolijke film! Vooral Oscar vond ik erg grappig en de Duitse man in het hutje. ‘JA?’

How to train your dragon 1 & 2

De favoriete animatiefilms van recensente Yara. Waarom? Ze vindt het een heel origineel verhaal én er komen draken in voor! In deze film staat moed centraal, maar dat is niet het enige. Ook komt er heel veel humor in voor. Yara is helemaal gek van de twee films! Ook Danique V. vindt deze twee films helemaal te gek. Ze dacht eerst dat ze het niks zou vinden, maar toch heeft ze de hele film geboeid zitten kijken en ze heeft de films daarna zelfs meerdere malen gezien!

Wat is jouw favoriete animatiefilm? 

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.