De leukste achtergronden voor op je telefoon #8 | Adorable Books
Overig

De leukste achtergronden voor op je telefoon #8

leukste achtergronden voor op je telefoon

Hoewel het de afgelopen week echt absurd weer was (hallo tropische temperatuur!!!) is het toch al bijna zo ver. De herfst staat voor de deur! Als ik naar buiten kijk, zie ik dit dan ook zeker aan de bomen. Ze kleuren langzamerhand wat meer oranje. Als herfst/winter persoon word ik hier dan ook heel gelukkig van, maar dat begrijp je wel. Nu de herfst dus wat dichterbij kruipt is het tijd om je achtergrond ook op je telefoon aan te passen. Dit zijn de leukste achtergronden voor op je telefoon, bekijk ze gauw.

De herfst staat natuurlijk voor die typische oranje-achtige tinten. Denk aan Halloween, waarbij pompoenen weer helemaal centraal staan, maar ook de heerlijke Pumpkin Spice Latté die terug is bij de Starbucks (wij zijn grote fans!) en ook in huizen komt oranje steeds langzamerhand terug. Oranje kaarsen, rode kaarsen, wat kleine details. Heerlijk. Deze achtergronden brengen je helemaal in de herfstsferen, ook al wordt het komende week alsnog aardig warm.

leukste achtergronden voor op je telefoon

1. Deze achtergrond is helemaal perfect voor liefhebbers van Halloween. Door die pompoenen en de spinnetjes krijg ik echt zo’n Halloween gevoel. Trouwens, hoe eng zou het zijn als spinnen zo groot waren als pompoenen? Brrrr! Je kunt hem hier downloaden.  // 2. Joehoe, nog minder dan 2 weken en dan is het oktober. Ik heb er zo’n zin in! Heerlijk, die kou. Je kunt hem hier downloaden. // 3. Ik weet niet wat ik zo leuk vind aan deze achtergrond.. De figuurtjes of de heerlijke herfstige kleurtjes. Me likey! Je kunt hem hier downloaden.

leukste achtergronden voor op je telefoon

4. Ik zei het toch: wij zijn echt super verslaafd aan de PSL van Starbucks! Ik vind sowieso PSL kruiden echt geweldig. Deze achtergrond is dan ook 100% Yara (of… 100% Adorable Books? Haha) Je kunt hem hier downloaden. // 5. Nou, van die blaadjes zien we momenteel helemaal niks… Maar toch geeft deze achtergrond me een heerlijk herfstig gevoel. Je kunt hem hier downloaden. // 6. Ik weet niet wat het met deze achtergrond is. Hij is niet extreem herfstig maar toch ook weer wel. Ik vind hem gewoon leuk. Je kunt hem hier downloaden.

leukste achtergronden voor op je telefoon

7. Ohhhh deze achtergrond vind ik geweldig. Vooral dat gouden/de glitters, me like! Je kunt hem hier downloaden. // 8. Zwart, oranje én stippen. Yes, dit is leuk. Ik zou hem zo rond Halloween willen instellen als achtergrond, lekker duister. Je kunt hem hier downloaden.// 9. Ik kan niet wachten op die periode dat de blaadjes van de bomen vallen. Met deze achtergrond kom ik alvast in de mood.  Je kunt hem hier downloaden.

Mocht je nou nog op zoek zijn naar heel andere achtergronden, dan verwijs ik je door naar mijn Pinterest bord waar de 300 leukste achtergronden voor op je telefoon te vinden zijn. Genoeg keuze voor iedereen!

Dit waren de leukste achtergronden voor op je telefoon! Welke zou jij kiezen?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther september 18, 2016 at 10:27

    Ik heb zo geen zin in de herfst, van mij mag het altijd zomer blijven!

  • Leave a Reply