Adorable Bookclub,  Boeken,  Boekrecensies,  Roman

De deal – Elle Kennedy

Sophie van de Adorable Bookclub las De deal van Elle Kennedy. Een romantisch verhaal met humor en diepgang. Benieuwd naar de complete recensie? Lees dan snel verder!

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?

Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.

Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.

In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?

Hannah hoort niet bij de populaire mensen op school en is voor hen zo goed als onzichtbaar. Zo ook voor Justin, op wie ze al een tijdje verliefd is. Ze zit bij hem in de klas tijdens de lessen filosofie. Vele sporters hebben voor dit vak gekozen omdat de docent makkelijk hoge cijfers geeft. Deze hoge cijfers zijn belangrijk omdat een onvoldoende betekent dat je niet mee mag doen met de wedstrijden. Dit jaar is er echter een nieuwe docente gekomen en hierdoor haalt bijna iedereen een onvoldoende voor het tentamen.

Hannah heeft als een van de weinige het tentamen gehaald en wanneer ze door een onhandige actie haar tentamen op de grond laat vallen, ziet Garrett dat zij wel een goed cijfer heeft gehaald. Hij doet er alles aan om haar over te halen bijles te geven.

Hannah wil echter niets te maken hebben met Garrett. De populaire ijshockeyer staat er om bekend dat hij met vele meisjes naar bed gaat. Hannah wil echt niet tot die groep ‘hopeloze meisjes’ horen. Hij krijgt altijd wat hij wil en daarom zet hij alles op alles om haar over te halen. Op een feestje ontdekt hij dat ze naar Justin aan het staren is. Hij stelt voor dat als zij hem bijles geeft, hij ervoor zorgt dat ze in beeld komt bij Justin. Uiteindelijk gaat Hannah toch overstag maar of dat nou zo slim is?

‘Dit boek is iets voor jou als je houdt van romans met humor en diepgang’

Dit is zo’n boek waarbij je hoopt dat er niemand met je meeleest als je in de trein zit. Vele details worden verteld over het seksleven van Garrett. Echter heeft het boek ook een goed verhaal doordat het verleden van zowel Garrett als Hannah een belangrijke rol speelt in het verhaal. Dit zorgt ervoor dat je telkens verder wilt blijven lezen.

Hoewel ik eigenlijk moest studeren voor mijn laatste tentamens kon ik het boek niet wegleggen! In twee dagen had ik het boek uit en ik kan niet wachten totdat ook de andere delen van deze serie worden vertaald. Dit boek is ook iets voor jou als je houdt van romantische verhalen met humor en diepgang.

dedeal

Titel: De deal
Auteur: Elle Kennedy
Verschenen: mei 2018
Pagina’s: 388
Uitgever: Uitgeverij Q

bol-button

Rating: 5/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *