De boekenkast van: Tedje - Adorable Books

De boekenkast van: Tedje

Als klein kind ging ik één keer per week naar de bibliotheek en ik leende daar het maximaal aantal boeken. Je kunt wel zeggen dat ik een leesfreak ben, altijd al geweest. Ik heb daarom ook een heleboel boeken in mijn boekenkast staan. Zijn jullie benieuwd naar de inhoud van mijn boekenkast?

Ik heb een Billy boekenkast van de Ikea, en die is voor de helft gevuld met boeken.


De bovenste plank is vooral gevuld met boeken van Sophie Kinsella aka Madeleine Wickham. Ik heb de complete Shopaholic serie en alle boeken die ze daarnaast nog heeft geschreven. Verder staan er nog wat andere chicklits bijvoorbeeld van Chantal van Gastel en Jill Mansel. Ook staan er nog twee Franse boeken tussen die ik ooit een keer heb moeten lezen voor Frans.

De tweede plank is een allegaartje, vooral het rechter deel. Links zie je een paar boeken van Gossip Girl (1 t/m 4, 10 en 11) en de eerste 5 delen van It-Girl. Drie boeken van Mel Wallis de Vries, Gooische Vrouwen, Hij is van Mij en Geluk is een Jurk. Ook staat daar het Grote Nutella-kookboek! Nom nom nom!

Het derde plankje is voor de helft gevuld met boeken. Op de andere helft staan woordenboeken. De boeken die rechts staan zijn onder andere boeken van Lauren Weisberger , Tuurrrlijk van Jane Costello, Glazuur en Miss Communicatie. Ook staat er een fotoboek van de vakantie en nog een paar kookboeken.

Dan heb ik nog een boekenplankje waar een aantal boeken op staan. De serie van ‘4 vriendinnen’, jullie allemaal wel bekend denk ik. Ook heb ik de verhalen van de modellencarrière van Steph in de boeken van Tiny Fisscher. Dit is echt een allegaartje, hier staat van alles! Bijvoorbeeld ook boeken als Hart van Inkt en Meisje met de 9 pruiken. En een superleuke pot van Blond!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Van welk boek willen jullie nog een recensie lezen op Adorablebooks? 

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply MySuperSweetLife oktober 24, 2012 at 06:53

  Wat een leuke boeken, ik zie wel een aantal titels die ik nog steeds graag wil lezen!
  Liefs

 • Reply Mandy oktober 24, 2012 at 08:39

  Leuke boeken!

 • Reply Norma oktober 24, 2012 at 10:27

  Het nutella boek

 • Reply Anneke oktober 24, 2012 at 10:27

  Hihi, wat veel roze en krullende letters!

 • Reply joanydvv oktober 24, 2012 at 15:32

  Wat een ontzettend leuke verzameling zeg 🙂

 • Reply Leeswammes (Judith) oktober 24, 2012 at 19:17

  Wat een leuke boekenkast vol! Ik geloof een beetje dat Sophie Kinsella een favorite schrijfster is? Ha ha! Ik weet het wel zeker!

  • Reply admin oktober 24, 2012 at 19:46

   Die boeken blijven gewoon heerlijk om te lezen! Elke keer als er een nieuwe is, koop ik hem gewoon haha! X Tedje

 • Reply Annelies oktober 24, 2012 at 19:52

  Leuke collectie!!

 • Reply Edriënne oktober 24, 2012 at 20:41

  Wauw, wat een leuke boeken allemaal! Ik zie er aardig wat instaan die ik ook gelezen heb, het is vooral een echte chicklit-boekenkast zie ik, heel leuk!

 • Reply Wendy oktober 26, 2012 at 17:52

  Leuk zeg! Ben jaloers op je collectie!

 • Leave a Reply