De boekenkast van: Suzanne - Adorable Books
Boekenkast

De boekenkast van: Suzanne

Boekenkasten. We zijn er allemaal dol op om er in te snuffelen. Vandaag showt lezeres Suzanne de inhoud van haar boekenkast(en)!
boekenkast1.png

Ik heb zelf niet 1 boekenkast maar 3! En toch pas niet alles erin, dus ik heb ook nog een grote doos vol jeugd en oude boeken die ik niet meer lees. Mijn kamer is dus ook 1 grote boekentroep en overal ligt wel minimaal 1 boek. Hoeveel boeken ik heb weet ik niet precies maar bij de laatste telling kwam ik op 453 uit , maar nu zal het wel rond de 500 zijn (en ik heb ook nog 200 suske en wiske’s).

boekenkast2.pngMijn lieveling’s boeken zijn voornamelijk fantasie boeken en young-adults zoals ‘virus serie’(Kathy Reichs), ‘de true blood’ serie, ‘twilight’, gone, soulmates en nog veel meer. Ook vind ik ‘de vijf’ boeken serie erg leuk, ik heb die serie echt na jaren sparen helemaal compleet en daar was ik dus erg blij mee.

boekenkast3.pngDe boeken die nog meer in me kast staan zijn boeken van Paul van Loon (die zijn ook van een tijd terug ), de ijzerkoning en prinses, die zijn ook echt leuk en zeker een aanrader om te lezen. De boeken die ook nog op mijn bureau staan moet ik bijna allemaal lezen nog, maar daar heb ik of geen zin in of vergeet ik in verder te lezen.

boekenkast4.pngEen boek wat ik zeker wil aanraden aan andere boekverslaafden is de bliksemdief (deel 1 van de Percy Jackson serie). Die boeken zijn erg leuk om te lezen en zijn precies een goede mix tussen Griekse oudheid, spanning en humor!

boekenkast5.png

Dankjewel Suzanne voor het inzenden van je boekenkast! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw boekenkast en de inhoud daarvan? Misschien met wat leuke tips? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl, met daarin duidelijke foto’s van jouw boekenkast en een kort stukje tekst erbij (ong. 300-500 woorden). Wie weet verschijnt jouw boekenkast dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stefanie december 2, 2012 at 10:17

  500 boeken?! *slikt*
  Nog even sparen dus, haha ^^

 • Reply Tine december 2, 2012 at 11:33

  In die boekenkasten zou ik wel even kunnen snuffelen 😀

 • Reply Suzanne december 2, 2012 at 13:36

  Hahahaha dankje 🙂

 • Reply Mijn boekenkast « Wat lees ik nu december 2, 2012 at 13:41

  […] Mijn boekenkast staat nu ook online op adoralbe books klik hier […]

 • Reply joanydvv december 4, 2012 at 13:17

  Wauw, wat een verzameling zeg! Die plank Suske en Wiskes komt me erg bekend voor. De onderste planken van mijn expedit zijn ook gereserveerd voor Suske en Wiske strips. 🙂

  • Reply Suzanne december 4, 2012 at 18:42

   Hahahha dat is toevallig

  Leave a Reply