Boekenkast

De boekenkast van: Laura

Laura (14) is verslaafd aan lezen en aan bloggen (over lezen!). Met alle liefde laat zij hier haar kleine boekenkast zien. Een kleine kast, die toch wel erg interessant is!

 

543

Mijn eigen boekenkast is niet heel erg bijzonder; een simpele Ikea kast. De inhoud is daarentegen heilig voor mij! Eigenlijk heb ik niet eens zo heel veel boeken aangezien ik ze liever leen. Laatst vroeg iemand aan me hoeveel boeken ik heb staan. Ik antwoordde dat ik er ongeveer 20 had, niet eens zo gek veel.

547

In mijn kast staan bijna alleen maar YA-boeken. Wat niet zo raar is aangezien mijn leeftijd.;) Mijn nieuwe aanwinsten zijn Love tr@ingle en Verwelken. Het is best wel zonde dat ik nog wel wat boeken in mijn kast heb staan die ik nog niet heb gelezen. Alleen ik kan me echt niet beheersen in de bibliotheek bijvoorbeeld als er nieuwe boeken zijn! Ik neem me altijd voor om niks mee te nemen maar dat voornemen mislukt altijd.

549

Ook heb ik nog wat boeken staan uit de tijd dat ik jonger was. Ik kan ze gewoon niet weg doen. Matilda vind ik bijvoorbeeld nog steeds heel erg leuk om te lezen. Dat zijn dus twee planken. Achter het rode deurtje staat mijn geheime boekenverzameling. Allemaal oude drukken van Pinkeltje heb ik er bijvoorbeeld staan. En mijn dagboek natuurlijk! (waar ik nooit in schrijf)
Al mijn boeken sorteer ik altijd op alfabet. Dat vind ik altijd wel makkelijk als je iets terug wil vinden.Verder heb ik in mijn kast nog wat andere dingen liggen. Mijn tijdschriften, fotoboeken & dvd’s. Ook staat er nog een hele plank vol met mijn schoolboeken. Bovenop mijn kast heb ik allemaal foto’s uitgestald. En mijn model van een volkswagen waar ik gek op ben

558

Mijn liefde voor lezen heb ik niet van een vreemde. Mijn ouders zijn ook dol op lezen. Laatst was mijn vader nog jarig en kreeg hij ‘’The Rosie project.’’
De boekenkast van mijn ouders vind ik natuurlijk veel interessanter! Deze is veel groter en ik vind hem ook veel mooier. In de boekenkast van mijn ouders staat van alles. Mijn ouders hebben veel Nederlandse boeken maar ook heel veel Engelse. Dit komt omdat mijn moeder Engels heeft gestudeerd.
Ook hebben ze best veel non-fictie boeken waar ik regelmatig door heen blader.
552

Mijn eigen boek ligt ook in deze boekenkast. (Het geheim van de rozenstruik) Dit vind ik altijd wel een raar idee. Ik ben er natuurlijk wel trots op maar ik vind het nog steeds wel een beetje gek.
Ik vond het heel erg leuk om over mijn boekenkast te vertellen. Later hoop ik dat ik net zo’n grote kast krijg als die van mijn ouders. Een hele grote kast met al mijn boeken zie ik wel zitten.

 

Dankjewel Laura voor het inzenden van je prachtige boekenkast! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw boekenkast en de inhoud daarvan? Misschien met wat leuke tips? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl, met daarin duidelijke foto’s van jouw boekenkast en een kort stukje tekst erbij (ong. 300-500 woorden). Wie weet verschijnt jouw boekenkast dan binnenkort op Adorable Books!

 

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.