De boekenkast van: Esther - Adorable Books
Boekenkast

De boekenkast van: Esther

Vandaag is het weer tijd om in een boekenkast te snuffelen van een lezeres! Esther laat zien welke boeken er in haar boekenkast wonen.
boekenkastesther

Voor vanochtend had ik alleen nog maar mijn rechterboekenkast. Ik had er al een hele lange tijd last van, dat het allemaal niet meer paste. Dus vanochtend heeft mijn vader er de linker boekenkast bij gemaakt, dus vanochtend kon ik lekker aan de slag om al mijn boeken weer een plaats te geven. En wat ben ik blij met het eindresultaat! Het geeft mijn kamer een hele andere look. En ik ben echt trots op de boeken die ik nu al heb, en het worden er steeds meer. Ik geef jullie een kijkje in mijn boekenkast.

boekenkastesther2
Ik wilde dit mijn young adult boekenkast laten worden. Ook al zitten er ook nog wel boeken bij die niet young adult zijn. Op de bovenste plank zien jullie twilight, divergent wat boeken van Game of Thrones en 2 boeken van Kate Cann, die boeken van Kate Cann heb ik al heel lang maar bijna nooit aangeraakt, 1 keer gelezen maar ze hebben wel ontzettend veel indruk op mij gemaakt. Op de tweede plank beginnen we met de boeken van the iron fey. Ik had 3 boeken hiervan gewonnen op adorable books, en daar was ik zo blij mee. Ik vind de boeken geweldig. Hiernaast staan de boeken van The hunger games, daarnaast wat losse boeken die ik echt geweldig zijn, en daarnaast boeken van een van mijn favoriete schrijfsters, Helen Vreeswijk. Op de derde plank beginnen we met Harry Potter. En daarna weer wat losse boeken om te eindigen met Charmed. De boeken van Charmed heb ik ook al ontzettend lang.

boekenkasteshter3
Dit is mijn rechterboekenkast, die een stuk minder goed gevuld is. Maar dat komt vanzelf. Op de bovenste plank en tot het een midden op de tweede plank staan boeken die ik nog moet lezen, ook niet allemaal young adult. Hier zitten ook boeken tussen waar ik gewoon niet de voorkeur aan geef om die te lezen, als ik aan een nieuw boek wil beginnen. Ik ben nu bezig met het boek van Four van the divergent serie, als deze uit is, ga ik beginnen met als ik blijf en de selectie. Ik ben dol op knuffels en voor de schaap had ik geen plek meer op mijn bed en ik vond het zo wel leuk staan als opvulling. Onder de schaap en aan de rechterkant wat kook- en bakboeken. Ik ben dol op boeken. Op de derde plank weer wat losse boeken en aan liggend 2 boeken van Stieg Larson, helaas mis ik er nog 1.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn boekenkast!

Dankjewel Esther voor het inzenden van je prachtige boekenkast! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw boekenkast en de inhoud daarvan? Misschien met wat leuke tips? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl, met daarin duidelijke foto’s van jouw boekenkast en een kort stukje tekst erbij (ong. 300-500 woorden). Wie weet verschijnt jouw boekenkast dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ellis oktober 31, 2014 at 09:13

    Mooie kast hoor!

  • Reply Laura oktober 31, 2014 at 19:09

    Leuk! Helen Vreeswijk is ook een van mijn favoriete schrijfsters!:) Haar boeken vind ik echt super spannend.

  • Leave a Reply