De boekenkast van: Emily - Adorable Books
Boekenkast

De boekenkast van: Emily

We zijn er allemaal dol op om even een kijkje in de boekenkasten van anderen te nemen, want niets is leuker dan nieuwe boeken ontdekken! Vandaag laat lezeres Emily zien wat er allemaal in haar boekenkast te vinden is.

Boekenkast-emily

Ik ben Emily, ik ben 20 jaar en ik geef jullie een kijkje in mijn boekenkast! Sinds kort heb ik een hele nieuwe boekenkast, een grotere, want we weten allemaal: Bigger is Better als het gaat om boekenkasten (en het aantal boeken erin).

20140923_195319

Het eerste wat je over mijn boekenkast moet weten is dat hij voor driekwart vol staat met Engelse young adult en Engelse classics. Als ik ergens van houd is het Engels lezen. Ik kan mezelf helemaal laten gaan in een verhaal en in een dag een boek uitlezen (mits ik niets anders te doen heb natuurlijk).

Mijn kast heeft zes planken waarvan er drie helemaal volgebouwd staan met boeken. Aangezien ik graag series lees vult mijn kast zich redelijk snel.

20140923_195153

20140923_195243
Bovenaan staan de eerste 13 delen van Pretty Little Liars en de hele serie van The Lying Game. Dat zijn op het moment toch wel mijn favorieten. Verder kan er aan een collectie natuurlijk geen Hunger Games en Twilight ontbreken.

20140923_195230

Ook heb ik een paar verzamel boeken, ik ben namelijk de proud owner van alle verhalen van Hans Christiaan Andersen en de avonturen van Sherlock Holmes. Jaja ze staan heel mooi naast elkaar ;).

20140923_195205

20140923_195300
Verder komen de series van Fallen en Divergent aan bod, allemaal in boxed hard covers. Vervolgens City Of Bones en mijn “kleine” collectie aan Nederlandse fictie.

Helemaal rechts op de plank staat mijn collectie van Simone van der Vlugt. Zij moet toch wel mijn favoriete Nederlandse schrijver zijn.

De plank eronder is ook helemaal vol. Maar dan met Classics wel te verstaan. Van Frankenstein tot Pride en Prejudice, de lijst in oneindig (niet echt natuurlijk). Het is een wonder wat je allemaal wel niet op een Boekenfestijn kan vinden.

20140923_195215

Verder staan er op deze plank allemaal losse boeken waarvan geen vervolg delen zijn, of waarvan ik de vervolg delen nog niet heb weten te bemachtigen.

Mezelf kennende zal mijn collectie zeker nog uitbreiden, al helemaal met de reis naar York die gepland staat voor mij en mijn moeder. Maar ja, the more the merrier toch!

Dankjewel Emily voor het inzenden van je prachtige boekenkast! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw boekenkast en de inhoud daarvan? Misschien met wat leuke tips? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl, met daarin duidelijke foto’s van jouw boekenkast en een kort stukje tekst erbij (ong. 300-500 woorden). Wie weet verschijnt jouw boekenkast dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Emmy september 27, 2014 at 08:45

    Wat een leuke kast. En inderdaad: the bigger the better.

  • Leave a Reply