De boeken top 3 van: Linda - Adorable Books
Tips

De boeken top 3 van: Linda

Remember dat we vorige week een oproepje plaatsten om jouw favoriete boeken met ons te delen? We kregen al gelijk leuke reacties en vandaag is Linda de eerste die haar top 3 deelt!

top3

1. De kraamhulp – Esther Verhoef
Linda: “De kraamhulp van Esther Verhoef, is een super spannende thriller. Heb genoten vanaf de eerste pagina tot de laatste. Dit boek moet je gelezen hebben. Als je zwanger bent kun je het misschien beter even uitstellen. Zo voorkom je misschien nachtmerries… Je voelt je nog meer betrokken omdat alle locaties in het boek zich afspelen in Nederland.”

2. Vrij uitzicht – Anya Niewierra
Linda: “Een thriller die leest als een speer! Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden als verrassing op te zoeken. Maar het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen… Vanaf de eerste bladzijde zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Het vaste voornemen van Tess om het eeuwenoude château van Mosset als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen weldra op scherp. En wie is degene die zich schuilhoudt in het château en met geweld Tess’ leven binnendringt?”

3. Kenau – Tessa de Loo
Linda: “Een indrukwekkend en vlot lezende roman over het Beleg van Haarlem in 1572. Je zit gelijk in die tijd door de beschreven voorwerpen uit die tijd zoals turf, de brandstapel en galg, duiten, bierpullen, stadspoorten en dienstmeiden. Kenau Simonsdochter Hasselaer is een sterke, strijdbare, moedige en geëmancipeerde vrouw die na het overlijden van haar man de scepter draait over een scheepswerf en houthandel in Haarlem. Als na Zutphen en Naarden de Spanjaarden Haarlem willen veroveren, wordt Kenau de ‘Madre de Dios’ en verzet zich, met gevaar voor eigen leven, met alle vrouwen van de stad om de Spanjaarden te dwarsbomen. Het is leuk om over plaatsen te lezen die nu nog bestaan in Haarlem, zoals Huis ter Kleef, Bakenessergracht, het Spaarne en de Bavo.

Dankjewel Linda voor het inzenden van je boeken top 3! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw favoriete boeken? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl o.v.v. “Mijn boeken top 3”, met daarin jouw drie favoriete boeken en een kort stukje tekst erbij (max. 150 woorden per boek). Wie weet verschijnt jouw top 3 dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ellis september 29, 2014 at 09:46

    De kraamhulp moet ik toch eens gaan lezen. Ik hoor daar zoveel goeds over.

  • Leave a Reply