De boeken top 3 van: Karlijn - Adorable Books
Tips

De boeken top 3 van: Karlijn

We zijn er dol op! De favoriete boeken van anderen. Vandaag laat Karlijn ons weten wat haar favoriete boeken van dit moment zijn.
top31

1.The Blind Assassin – Margaret Atwood
Karlijn: “Een oudere vrouw denkt terug aan de tijd toen ze jong was met haar zusje in de jaren 30′ en 40′. Tussen deze flashbacks door lees je stukken van het boek dat haar zusje geschreven heeft, over twee geliefdes en een sciencefiction verhaal. Het is een verhaal in een verhaal in een verhaal en dat is soms verwarrend maar het is een geweldig boek. Het zit goed in elkaar, mooie quotes en je wordt meegesleurd in het oneerlijke leven van de hoofdpersoon. Het is een boek waar je over blijft nadenken.”

2.The Gospel According To Larry – Janet Tashjian
Karlijn: “
Een Young Adult boek. Het gaat over Josh, die stiekem als Larry over de wereld – en hoe hij het wil veranderen – blogt. Het probleem is alleen dat Larry enorm bekend wordt en het meisje waar Josh verliefd op is, helemaal fan van hem is. Het boek zet je aan het denken over alle typische dingen waar jongeren soms over peinzen: laat ik ooit een stempel op deze wereld achter? Wat kan ik doen om dingen om mij heen werkelijk te veranderen? Het is een boek met veel humor – maar het zet je ook aan het denken.”

3. Noem mij maar Percy D’Arezzo y Mac Shimonoseki – Tais Teng
Karlijn: “Nederlandse Sciencefiction, je komt het niet heel vaak tegen. De titel is misschien belabberd lang maar dit verhaal over een soort ruimteadvocaat steekt heel goed in elkaar en je blijft maar doorlezen. Dit boek staat in mijn top 3, omdat ik zelden boeken van Nederlandse schrijvers écht goed vind.”

Dankjewel Karlijn voor het inzenden van je boeken top 3! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw favoriete boeken? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl o.v.v. “Mijn boeken top 3″, met daarin jouw drie favoriete boeken en een kort stukje tekst erbij (max. 150 woorden per boek). Wie weet verschijnt jouw top 3 dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Het dagboek van een zeventienjarig meisje | de 2014 editie | Run Away Isabella december 27, 2014 at 10:16

    […] zijn de volgende drie boeken wel het lezen waard: The Blind Assassin van Margaret Atwood (hier en hier heb ik daar wat over geschreven), De Cirkel van Dave Eggers en Ready Player One van Ernest […]

  • Leave a Reply