De boeken top 3 van: Jolien - Adorable Books

De boeken top 3 van: Jolien

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe boeken top 3 van een lezer! Jolien vertelt vandaag over haar drie favoriete boeken en waarom ze deze zo leuk vindt.
top3

1. Harry Potter en de Relieken van de dood – J.K. Rowling
Jolien: “Stiekem wilde ik gewoon “Harry Potter” antwoorden maar omdat dat dan eigenlijk 7 boeken zijn in plaats van eentje was dat misschien een beetje valsspelen. Bij deze kies ik dus maar voor het laatste boek omdat ik het een geniale afsluiter van een ronduit fantastische serie boeken vind! En omdat ik het boek al tienmaal herlezen heb en nog steeds traantjes laat. “After al this time?” – “Always.””

2. Wuthering Heights – Emily Brontë
Jolien: “Ik ben werkelijk dol op dit boek! Wat een briljante schrijfstijl heeft Emily Brontë ook. Naar mijn mening heeft ze niet alleen een literair meesterwerk, maar ook een van de meest intense liefdesgeschiedenissen die ik ooit gelezen heb, neergeschreven.”

3. En toen waren er nog maar… – Agatha Christie
Jolien: “Ik las dit boek ongeveer tien jaar geleden, toen ik een jaar of 14 was, en het is mij al die tijd bijgebleven. Ik ben echt geweldig fan van Agatha Christie en het boek “En toen waren er nog maar…” is gewoon een lekker ouderwets maar toch heel erg spannend verhaal!”

Dankjewel Jolien voor het inzenden van je boeken top 3! Wil jij nou ook een keer in deze nieuwe rubriek verschijnen? Wil jij ons graag wat vertellen over jouw favoriete boeken? Stuur dan een mailtje naar contact@adorablebooks.nl o.v.v. “Mijn boeken top 3″, met daarin jouw drie favoriete boeken en een kort stukje tekst erbij (max. 150 woorden per boek). Wie weet verschijnt jouw top 3 dan binnenkort op Adorable Books!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Karlijn oktober 13, 2014 at 08:57

  Van het boek van Agatha Christie heb ik wel het videospel gespeeld (dat was echt het engste spel OOIT) maar het boek zelf moet ik nog maar eens gaan lezen 🙂

 • Reply Lotte oktober 13, 2014 at 19:18

  Wuthering Heights ken ik alleen van de BBC verfilming. Apart verhaal… Wie weet dat het boek wat meer helderheid zou kunnen scheppen.
  Tien Kleine Negertjes, zoals ik me de titel van Agatha Christie’s boek herinner, heb ik ook al minstens tien jaar geleden voor het eerst gelezen en was de start van mijn verslaving. Onderhand heb ik al een hele verzameling van haar vijftallen in de kast staan. Wat een geweldige schrijfster.

 • Reply Cordelia juli 22, 2016 at 04:39

  Une fois que les sous-titres seront incorporés dans les vidéos, je pense qu’ils seront lisibles sur n&t2r17;impo8#e quel navigateur html5… donc aussi accessible sur ipad.

 • Leave a Reply