Algemeen

De 10 best gelezen artikelen op Adorablebooks.nl van 2015

fantasticbeastsandwheretofindthem

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie gisteren een geweldige avond gehad en zijn jullie knallend het nieuwe jaar in gegaan. 2016 wordt een jaar waarin we nog meer lezen. Terugblikkend op 2015 zien we dat een bepaald aantal artikelen heel goed worden gelezen. We vinden het leuk om deze op een rijtje te zetten voor jullie.

1. De leukste meidenfilms op Netflix. Begin dit jaar kregen we een Netflix verslaving en dat zorgde er voor dat we uren konden spenderen met het bekijken van series en films. Een nieuwe artikelreeks was geboren met De leukste meidenfilms op Netflix!

2. De leukste meidenfilms op Netflix #2. Nog een De leukste meidenfilms op Netflix artikel! Heel leuk om te zien dat de filmartikelen toch goed worden gelezen, als we zo kijken naar het overzicht.

3. 5 tips om meer te lezen terwijl school weer is begonnen.  Dit artikel heb ik toevallig geschreven en ik weet ook precies waarom hij op nummer 1 staat: hij werd opgepakt door verschillende uitgeverijen en die vonden het artikel zo leuk dat hij werd gedeeld op hun mediakanalen. Zo leuk! Deze tips hebben mij dit jaar veel geholpen: ik heb dit jaar maarliefst 60 boeken gelezen! (doel was in eerste instantie 30)

4. Boeken die in 2016 worden verfilmd #2. Dit is nog niet eens een heel oud artikel, toch staat hij op plek nummer 4! Leuk! De artikelen over boeken die in 2016 worden verfilmd zijn erg goed gelezen, ik vond het ook erg leuk om dit artikel te maken en blijkbaar dachten jullie er net zo over!

5. De mooiste huilfilms #2. Zin om een potje te janken? Dan zit je met deze films goed.

6. Boeken die in 2016 worden verfilmd. Ook een relatief nieuw artikel: de boeken die in 2016 worden verfilmd! We kregen hier echt zó veel leuke reacties op, leuk om te zien.

7. 8 ergernissen tijdens het lezen. Blijkbaar waren er veel mensen, die net als wij, ergernissen tijdens het lezen hebben. Kun jij je hierin vinden? Ik erger me altijd aan #6.

8. Hoe wordt een dwarsligger gemaakt? We interviewden Uitgeverij Dwarsligger en zij legden ons haarfijn uit hoe een Dwarsligger precies wordt gemaakt. Wist jij hoe een dwarsligger wordt gemaakt?

9. Alle 10 Nicholas Sparks films. Tedje zette ALLE Nicholas Sparks’ films op een rijtje. Die films zijn altijd zulke tranentrekkers, heerlijk! Heb jij ze alle 10 al gezien?

10. Hoe worden boeken vertaald? Elsbeth Witt legt ons precies uit hoe een boek wordt vertaald. Heel leuk om te zien dat jullie dit zo’n leuk artikel vonden, hij is namelijk nog niet zo heel oud!

Welk artikel uit 2015 is jou bijgebleven?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.