De actrice in mij
Boeken,  New Adult

De actrice in mij – Sanne Hillemans

Ik ben gek op de boeken van Sanne Hillemans, auteur van eigen bodem. Haar schrijfstijl, haar verhalen… Ik kon van haar vorige boeken geen genoeg krijgen. En het fijnste? Dit is weer een nieuw boek.
(Oh enne… speciaal voor jou kun je alvast een deel lezen!)

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

De actrice in mij is anders, heel anders dan ik van tevoren had gedacht. Het hele onderwerp laat echt zien dat Sanne Hillemans een andere weg (met in ieder geval dit boek) is ingeslagen. Meer gericht op volwassenen. Totaal géén boek voor tieners. Al vanaf pagina één drong het tot mij door dat ik dit als new adult kon bestempelen. Of een klein beetje richting een roman. Sanne verwerkt er namelijk een hoop onderwerpen in, die denk ik niet altijd geschikt zullen zijn voor de jongere lezer. Zo beschrijft ze uitvoerig seksscènes. Die overigens prima in elkaar zitten. Geen vijftig tinten gevoel, mocht het boek je nu ineens afschrikken. Nee, gewoon hoe het zit.

“Personages komen echt tot leven in haar boeken”

Lindsey Lanning is een wereldberoemde actrice. Mét een groot geheim. Die houdt ze goed geheim door haar privéleven ook daadwerkelijk privé te houden. Hillemans begint met het tonen van het leven van Lindsey, als actrice. En vooral: hoe ze haar privéleven even vergeet. Lindsey is niet vies van een one night stand, waar ze overigens ook erg van geniet. Waarna ze weer alleen naar huis gaat en de realiteit haar telkens weer omarmd. Tot ze Nick ontmoet. Een potentiële one night stand. Of toch niet?

Sanne Hillemans haar schrijfstijl is zo ontzettend fijn. Als je haar vorige boeken ook hebt gelezen, zie je een enorme verbetering ontstaan bij elk boek. Vanaf het eerste woord zat ik al in het verhaal. En door de afwisseling van Lindsey haar leven privé en als actrice blijft het een enorm boeiend verhaal. Ze weet spanning, liefde, romantiek, verdriet en seks perfect te combineren tot een verhaal dat je echt niet meer weg kunt leggen. Ik heb zo enorm meegeleefd met Lindsey, het is een personage die je echt in je hart sluit. En Nick? Tsja, die kan ik zo voor mij zien. De beeldende manier van schrijven zorgt voor een film in je hoofd. Personages komen echt tot leven in haar boeken. Echt waar Sanne, blijf doorgaan met schrijven. Ik blijf een enorme fan van je schrijfstijl. Met dit boek heeft ze het weer goed voor elkaar gekregen. Een boek dat je zeker moet lezen als romantiek, spanning en verdriet in een boek je ook maar een beetje aanspreekt.

Lees hier een deel van het boek.
Bij het begin beginnen? Neem dan een kijkje op VeroniquesBoekenHoekje.

Actrice

Titel: De actrice in mij
Auteur: Sanne Hillemans
Verschenen: 29 September 2019
Pagina’s: 408
Uitgever:  Sunny Hill Books
bol-button

Rating: 4/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *