Winnen

Day 11: 12 days of Blossom Books Christmas (+WIN!)

Blossom Books

YES! Het is bijna kerstmis en dat merken wij maar al te goed. Kerstbomen, kerstliedjes in overvloed, super veel verlichting, kerstfilms óók in overvloed en natuurlijk de periode van het geven van cadeautjes aan elkaar. Ook uitgeverij Blossom Books doet aan het geven van cadeautjes tijdens de 12 days of Blossom Books christmas. Een soort blog estafette meets blogtag. Vandaag is de elfde dag alweer van deze heuglijke estafette en ik werd uitgedaagd door lieve Katja en de uitgeverij om de volgende vraag te beantwoorden: Je mag 4 personages uit alle BB boeken kiezen om gezellig mee aan het kerstdiner te schuiven. Wie kies je?

Ik ga geen vier personages kiezen, maar ik kies uit vier boeken. Ik kon namelijk echt niet kiezen uit vier personages en ik hou van gezelligheid, dus laten we dan maar voor een volle kersttafel kiezen!

1. Jude en Noah (uit Ik geef je de zon van Jandy Nelson). Dit boek heeft zoveel indruk op me gemaakt en ik wil dan ook duizend vragen aan ze stellen. Hoe gaat het nu met ze? Wat doen ze met hun leven? Daarnaast wil ik vragen of ze, terugkijkend op hun verleden, de broer-zus band hebben verbeterd en hebben teruggebracht naar zoals dit eerst was.
2. Sam en Hannah (uit Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison). Ze zijn zo intens awkward in het boek dat dit ongetwijfeld lachen gieren en brullen wordt.
3. Raven en Kieran (uit Storm & Stone van Joss Stirling). Ik zou echt alle kneepjes uit het geheime agenten-leven willen leren van deze mensen. Daarnaast denk ik dat het erg gezellig kan worden met deze personages.
4. Last but not least: Clarke (uit de 100 van Kass Morgan). Zij moet me alles vertellen over het leven in de ruimte, het leven in de toekomst en natuurlijk hoe het is om te overleven op een planeet waar je nooit bent geweest én vol met gevaarlijke dingen op de loer.

bibliophile

Wij mogen iets onwijs cools weggeven aan één iemand (ik ben een beetje jaloers, echt waar): een BIBLIOPHILE KUSSENHOES! Ohhhhh yes! Ik heb er al mee in mijn handen gestaan bij de boekhandel maar ik bewaar hem voor mijn verjaardagsverlanglijstje.

Wat moet je doen om kans te maken op deze bibliophile kussenhoes?
Heel simpel: een reactie achterlaten onder dit artikel (+ vul een geldig emailadres in zodat we de winnaar een bericht kunnen sturen) en vertel ons met welk Blossom Books personage jij wel eens zou willen dineren (en natuurlijk waarom).

Nu is de volgende blogger aan de beurt, awesome Ellis krijgt de volgende vraag voorgeschoteld van mij: Als je terug in de tijd kon reizen zoals in de Edelsteen trilogie, en je moest terug de tijd in met kerstmis, in welke periode zou je het liefste kerst vieren?

Meedoen kan tot en met 21 december, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

49 Comments

 • Shureska

  Super leuk. Zou geweldig staan in mijn leeshoek. Zodra hij klaar is dan. Maar hoe geweldig als deze er dan bij mag liggen. En met Sam en Hannah. Ik hou wel van akwardness. En hoe geweldig om niet alleen te eten, maar ook echt te genieten. Door helemaal dubbel te liggen van het lachen?

 • Jacqueline

  Wauw die kussenhoes is gewoon geweldig!! Ik zou denk ik met Sam en Hannah dineren (uit Lobsters) aangezien ik wel van een awkward houd en ik zelf stiekem ook best awkward kan zijn 😉

 • Nathanna03

  Hey,
  Wat een leuke vraag en wat een leuk antwoord!
  Wie ik graag zou spreken is Gwen uit de Edelsteentriologie.. Waarschijnlijk word dat sowieso een bizar kerstdiner 😉
  En misschien dan ook wel haar moeder en broertje en zusje; gewoon om aardig te doen.
  Ik zou haar alles vragen; haar lievelingstijd, hoe het nou is met zo’n familie, hoe het zit tussen Gideon en haar (heb een deel gelezen) en hoe ze het vind dat ze kan tijdreizen. Waarschijnlijk als ze aan tafel zit, bedenk ik me wel weer!
  In ieder geval denk ik dat ik dan een gezellig babbel diner heb met de – hopelijk – nodige humor!

 • Anke Hensen

  Oeps was vergeten waarom, ik vind ze allebei gewoon zo interesant. Ik zou vooral willen weten hoe het met hun gaat, en wat er allemaal gebeurt is.

 • Paula

  Dineren met Gideon, wat een droombeeld! En waarom? Omdat hij *stiekem* mijn eerste “fictonal character love” was hihi, maar dat kan ook niet anders bij zo’n personage! Toch jammer dat fictieve karakters niet echt zijn…

 • Isis

  Super leuk kussen! Ik zou graag met de familie benedict willen dineren, hoe fantastisch zou dat zijn?!? In ieder geval lichtelijk chaotisch maar het uitzicht is niet verkeerd :’D

 • Elke

  Dit is niet zo’n heel erg moeilijke vraag eigenlijk! Ook al zijn er een heleboel Blossombooks personages die ik absoluut geweldig vind, is er één voor mij de ultieme kerstdate (ja ja 😉 ) en dat is Nikolai uit de Grisha series. Hij is zo grappig en charmant, én lief! Ik zou echt heeeel erg graag een kerstdiner met hem willen delen ^^

 • iza

  Wow gave actie!
  Ik zou gaan voor kenji, Warner en Juliette van the touching juliette serie. En NoahenJude natuurlijk. En als t even kan het liefst ook nog Clarke en haar vrienden!
  Merry x-mas!
  Wauw wat wilde ik graag dat dit echt zou kunnen!

 • Tessa

  Superleuk!! en die hoes is echt awesome, zou me ziekenhuiskamertje meteen veel gezelliger van worden! Het liefst wil je natuurlijk één groot kerstdiner met alle personages maar als ik echt moet kiezen zou ik wel willen dineren met Liv uit Silber, genoeg gespreksstof met al die droomavonturen van haar! dan heb je in elk geval geen last van ongemakkelijke stiltes 😉

 • Eline

  Dineren met Jesper uit List & Leugens lijkt me wel wat. Ik weet zeker dat hij de volledige tijd gaat proberen me intimideren met allemaal stomme opmerkingen, en als ik om het zout vraag pakt hij waarschijnlijk zijn pistool om hem daarmee te duwen. Ja, dat lijkt me cool xD

 • Gerrianne

  Natúúrlijk wil ik dineren met Jude en Noah! Ik geef je de zon heb ik pas vorige week gelezen en ik ben echt van plan om het nog eens te lezen, want wat een geweldig boek is dat. Ik ben echt gaan houden van Jude en Noah en daarom zou ik ze graag nog beter willen leren kennen.

 • Senne

  Ik zou graag met Xemerius willen dineren, omdat hij gewoon supergrappig is. Hmm moet ik wel eerst een geestduif zien te vangen… kan nog lastig worden. Maar wie weet, kerstwonderen enzo 🙂

 • Minca Huiberts

  Ik zou wel eens met Nikolai Starkov een kerstdiner willen houden! Waarom? Nou dan kan hij me vertellen hoe die kalkoen van de boerderij op onze tafel is beland. Dat zal een geweldig kerstdiner worden waarin alle wijn uit onze neuzen komt spuiten van het lachen! 😉

 • Anke

  Yves uit de soulmate serie natuurlijk! Hij is super slim, houd van star wars en is gewoon extreem schattig met zijn brilletje en krullen! Ik zou uren met hem over boeken, technologie , star wars, … kunnen praten onder het genot van een kerstdiner. Natuurlijk ook nog veel van hem leren, want zo’n Einstein als hem ben ik natuurlijk nog (net) niet! 🙂

 • Marielle

  Ik zou willen gaan eten met Kieran! van Storm en Stone dus :p
  Waarom? Nou hoofdzakelijk omdat zijn hoogbegaafdheid me enorm intrigeert in verband met mijn studie en dergelijke.
  Ik hou van het soort jongens als Kieran, vandaar mijn keus.

 • Stay

  De Duisterling. Ik vind het moeilijk om een goede reden te bedenken. Maar ik zou heel graag hem willen ontmoeten. Ik zou graag zijn Koningin willen zijn. xx

 • Esther

  Ik zou graag dineren met Zed uit de soulmates serie. Ik ben dit boek nu aan het lezen. En ik heb spijt dat ik dit boek niet eerder heb gelezen. Want wat een geweldig boek is. Ik hou ontzettend veel van myserieuse jongens zoals Zed. Zed heeft volgens mij ook echt een klein hartje en daar hou ik van. 🙂

 • Rosalie

  Hmmm…Dit is zo lastig! Niet persé uit welke boeken(zoiezo de Edelsteen trilogie), maar eerder met wie daaruit, hihi. Namelijk: Gideon of Gwendolyn? Met Gideon word het dan hopelijk een romantisch diner waar hij me veel vertelt over het tijdreizen, en met Gwendolyn wordt het een super gezellige meiden kerst diner, mét chickflick(Leslie mag ook komen om mee te kijken)en natuurlijk ook wat gepraat over het tijdreizen. Maar eigenlijk is het kiezen helemaal niet zo moeilijk, want ik ga natuurlijk voor Gwendolyn! Zij en Gideon zijn namelijk mijn ultieme otp, dus die kan ik echt niet uit elkaar halen! En een dinertje met Gwendolyn lijkt me ook heel leuk! <3

 • Silke

  Hoi!!

  Ik zou heel graag een keer dineren met Nikolai uit De Grisha! Waarom? Omdat Nikolai echt een van mijn favoriete personages aller tijden! Ik heb nogal een crush op hem, want hij is super grappig, lief, knap enz. enz. Hij is gewoon perfectie! ???

 • Arwen

  Ik zou wel met Kenji willen dineren, een grappigere kerst avond kan ik me niet voorstellen en tussen alle traditionele dinertjes met de familie kan dat geen kwaad.?

 • Monique

  Ik zou wel een –beschuitje– diner met Warner willen eten. Zijn persoonlijkheid spreekt mij wel aan en in mijn hoofd is hij een super lekkerding.

 • Lieve

  Ik heb ‘Ik geef je de zon’ gelezen. En, wauw, wat was dat een mooi boek. Tijdens het lezen van het boek, heb ik soms momenten gehad van herkenning. Ik zou haar zoveel vragen willen stellen.

 • Sylvia

  Graag waag ik een kansje! Graag zou ik een keertje met Gwen uit de Edelsteen trilogie willen dineren. Waarom? Wel ik ben gek op geschiedenis en aangezien zij er echt naartoe kan reizen zou ik haar er alles over kunnen vragen. Hoe is het nu echt? En alle dingen die ik mij afvraag over hoe sommige dingen opgelost werden zonder alle gemakken die we heden ten dag kennen zouden dan misschien een antwoord krijgen! Uren plezier in samen kletsen en vergeet ook niet te eten natuurlijk 😉

 • Nienke

  Ik zou samen met Nikolai uit de Grisha-trilogie aan tafel schuiven! Hij is zo knap en aardig. Ook heeft hij een groot gevoel voor humor, dus dit diner zal niet saai worden. Ook kan hij mij alles vertellen over zijn leven, want ik ben reuze nieuwsgierig en ik weet dat zijn leven nooit saai is geweest. En ik zal gewoon de hele avond luisteren en naar zijn knappe gezicht staren…. En dan waarschijnlijk iets super onbenulligs doen! En natuurlijk zo rood als een tomaat worden. Hopelijk zit er een relatie in….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.