Netflix

Dit is “de engste” Netflix serie ooit en hij is vanaf vandaag te zien!


Heb je alle enge series van Netflix zelf al gezien? Weet je niet zo goed wat je nu moet zien, nu je stranger things ook al eventjes hebt afgezien? Dan is dit waarschijnlijk een top serie voor jou!

DARK

De serie heet DARK en er wordt gezegd dat het de engste Netflix serie is die ze hebben gemaakt (tot nu toe). Fans van stranger things kunnen hun hart ophalen, want de serie heeft heel veel weg van deze ontzettend populaire serie.
Het is de allereerste Duitse serie die Netflix heeft gemaakt en de trailer ziet er heel erg veelbelovend uit. Doordat Netflix ontzettend veel budget had voor deze film, is dat ook goed terug te zien in de serie. Verhaaltechnisch zou het ontzettend hoog moeten zijn!

De reeks gaat over de verdwijning van twee kinderen in een – op het eerste gezicht – slaapstadje op het Duitse platteland. Winden, zo heet het stadje, wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee jongens. Wat volgt is een sinister en beklemmend verhaal, waarin tijdreizen een belangrijke plek inneemt. Het verhaal speelt, net als het eerdergenoemde Stranger Things, in verschillende tijden. Zo vindt er een bovennatuurlijke wending plaats die de serie terugbrengt naar hetzelfde stadje, maar dan in 1986, de tijd van schoudervullingen, aerobics en de Duitse popheldin Nena.

Dark is vanaf vandaag te zien op Netflix en heeft 10 afleveringen.

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.