Danique's Planner - Adorable Books
Algemeen

Danique’s Planner

Laatst konden jullie mijn enorme stationary haul zien. Veel mensen vroegen aan mij wat ik met al deze spullen ging doen. Waar ik de sticky notes en washi tape vooral voor gebruik, is voor mijn planner. Daar vertel ik jullie vandaag wat meer over.

Mijn planner komt van het merk Paperchase (te koop bij de Bijenkorf). Mijn inhoud is echter van Filofax. Het fijne aan planners is dat je de inhoud kan vervangen, bijvoorbeeld als het jaar om is, of als je er extra blaadjes aan toe wil voegen. Dat is het grootste verschil met normale agenda’s.


Ik vind het ontzettend fijn dat je de planner eigenlijk helemaal zelf in kan richten. Ik heb één week op twee pagina’s wat ik heel overzichtelijk vind. Om de witte pagina’s iets meer aan te kleden gebruik ik washi tape, soms stickers en veel sticky notes en to-do-lists. Niet alleen vrolijk, maar ook nog eens handig. Hierboven zie je bijvoorbeeld hoe deze week eruitziet.


Ik vind planners veel uitgebreider dan agenda’s en ik vind het ideaal dat je het zelf kan indelen. Ik zit niet dagelijks te ‘knutselen’ aan mijn agenda, maar af en toe vind ik het wel leuk om door mijn planner heen te bladeren en er weer lekker op los te plannen. Dit geeft mij veel rust en structuur!


Achterin de planner heb ik wat handige blanco ‘notes’ pagina’s.


Ook zitten er wat gekleurde pagina’s in…


…en heb ik zelf nog deze to do list-pagina’s van Paperchase erbij gekocht. Deze passen er dus perfect in!


Tot slot heb ik ook nog twee hoesjes met zipsluiting erbij gekocht. Deze zijn ontzettend handig om kleine dingetjes die je nodig hebt bij je planner in te bewaren. Of als je je planner altijd bij hebt kun je hier bijvoorbeeld ook bonnetjes in bewaren die je niet kwijt mag raken (of tegoedbonnen).


Ik ben ontzettend blij met mijn planner. Hij is mooi, overzichtelijk en gewoon ontzettend handig. Ik kan dit ook zeker aanraden als je een gestructureerd leven wil. Ook vind ik een planner veel fijner dan een agenda.

Houd jij ook een planner bij?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Hendrik maart 21, 2015 at 15:11

  Ik gebruik zelf een heel mooi blanco boekje van IKEA, dat ik zelf inricht van binnen, zodat het een agenda en to do-lijst in één wordt, maar dit ziet er ook heel erg handig uit!

 • Reply Nikita maart 21, 2015 at 20:54

  Leuke planner! Om eerlijk te zijn zou ik ook wel zo’n planner kunnen gebruiken…

 • Reply beautifulday4makeup maart 22, 2015 at 13:48

  Dat ziet er handig uit!

 • Reply Evi maart 22, 2015 at 15:03

  Leuk! Ik heb een life binder.

 • Reply Esther maart 23, 2015 at 16:13

  Ziet er echt super leuk uit! 🙂

 • Leave a Reply